(P) Surprinde-i şi bucură-i! Idei de cadouri pentru miri

Publicat pe

Se apropie sezonul nunţilor. Majoritatea cuplurilor şi-au ales deja de mult locul în care se va desfăşura evenimentul vieţii lor.  Dorinţe, speranţe, aşteptări… De la caz la caz, scenariul este construit cu minuţiozitate, până în cele mai mici detalii. I se aduc modificări şi adăugiri până în ultimul moment. Totul trebuie să iasă mai mult decât perfect şi să denote bun-gust. Indiferent că este vorba despre o nuntă restrânsă, în familie, sau despre una ceva mai amplă, un singur lucru rămâne de maximă importanţă: ca miri şi ai lor invitaţi să se simtă minunat.

Deşi protagoniştii acestui film sunt mirii, invitaţii au deopotrivă o importanţă aparte. Să onorezi invitaţia la un asemenea eveniment presupune implicit anumite aspecte. Întrebarea Cu ce mă voi îmbrăca? este inevitabil în mintea şi pe buzele doamnelor, în mod deosebit. Apoi, darul de nuntă este cel care continuă să rămână laitmotivul, un subiect de actualitate şi în anul 2019.

Dilema aferentă acestui subiect se suprapune peste invariabila întrebare: Cât se mai pune la o nuntă în ziua de azi? Pentru a scăpa de încorsetarea şi de fixismul a ceea ce numim în mod generic plicul', vă propunem o alternativă cel puţin inedită şi sănătoasă. Spunem cel puţin, fiindcă este chiar mai mult decât atât. Se pare că şi la noi există persoane care au început să adopte modelul occidental care constă în a oferi mirilor un cadou, în detrimentul unui plic cu bani. Bineînţeles, ideea nu este să aloci mai puţini resurse, ci să oferi o amintire demnă de o zi specială, aşa cum este ziua nunţii.

Vă oferim în cele ce urmează câteva sugestii de cadouri inedite şi rafinate. Sperăm ca acest periplu să vă facă plăcere. Aşadar…

…banii se duc, cadoul rămâne…

Sugestii și idei de cadouri pentru miri

Oferirea unui dar de nuntă constând în binecunoscutul plic cu bani începe să devină un obicei vetust, dacă nu deja s-a întâmplat. Probabil că la un moment-dat va rămâne undeva în negura vremii. Cu atât mai mult, în cazul unor miri care nu duc lipsă de bani, un cadou pentru miri autentic va surprinde şi va bucura în egală măsură. Semnificaţia unui dar fizic oferit într-o zi atât de specială este aproape imposibil de descris în cuvinte. Banii se vor risipi, dar cadoul va rămâne acolo, dând mereu ocazia rememorării acelor clipe unice şi fericite.

Cadou pentru miri de la părinţi

Părinţii sunt persoane-cheie din viaţa oricărui copil, tânăr şi adult. Sunt multe lucruri care se schimbă atunci când cei mici se transformă în oameni mari, însă unul dintre ele rămâne neschimbat. Sunt sentimentele părinţilor care rămân aceleaşi, neclintite. Este vital din punct de vedere sufleteşte ca orice mire şi mireasă să îşi aibă părinţii aproape la o asemenea dată crucială.

Ce-şi poate dori un părinte mai mult şi mai mult pentru copilul său decât ca acesta să fie sănătos, împlinit şi fericit. Să aibă parte de o viaţă lungă şi să petreacă multe clipe cel puţin la fel de fericite precum cele din ziua nunţii. Un dar numai bun de înrămat undeva în prim-plan, un tablou descris de emoţii pastelate care să le amintească celor doi că timpul petrecut împreună este întotdeauna timpul care contează cu adevărat. Un ceas care vine drept cadou din partea părinţilor şi care îşi ia angajamentul să indice un curs lin şi frumos al orelor, minutelor…

„Adâncimea iubirii părinţilor pentru copiii lor nu poate fi măsurată. Nu este ca nicio altă relaţie.” – James E. Faust

Cadou pentru miri de la naşi

De când e lumea, naşii au fost consideraţi un fel de a doua pereche de părinţi. Părinţi spirituali, nişte oameni cărora li s-a oferit un loc special în familie şi care promit să onoreze cu demnitate acest statut. Mai mult ca sigur că se vor găsi nenumărate ocazii ca cei patru să călătorească împreună, să îşi planifice vacanţele la comun şi să strângă amintiri inedite. Ne-am îndreptat astfel atenţia înspre un obiect de un rafinament aparte, cu totul şi cu totul special, care poate constitui o idee de cadou dinspre naşi către miri.

Un glob de cristal, sub forma unei sfere de cristal pe care stă gravată harta lumii şi care incită, fără îndoială, la cunoaştere, la descoperire şi la frumos. Pentru că viaţa nu este decât o călătorie, deşi cu o singură destinaţie. Până acolo însă, e o lume întreagă de văzut şi explorat.

Să vă iubiţi, să vă respectaţi, să vă fiţi mereu unul altuia. Noi promitem să rămânem lângă voi întotdeauna.'

Cadou pentru miri de la prieteni

Ce îţi poţi permite sau ce nu îţi poţi permite alături de prieteni buni şi vechi ca vinul, aceasta e întrebarea. Prietenia trece la un alt nivel, iar prezenţa prietenilor într-o zi specială precum este ziua nunţii nu există în varianta opţională.

Continuând cu acelaşi trend al darului concret, ne-a luat ceva timp până să deliberăm. Din multitudinea de cadouri care pot transmite un mesaj sincer, deschis şi profund prietenesc, ne-am oprit în final la coşul de picnic. Un coş de picnic oferit prietenilor cei buni în ziua nunţii vine cu un mesaj implicit. Este mai mult decât un cadou, este o confirmare a faptului că împreună cu ei veţi continua să petreceţi aceleaşi cool momente, fără fandoseli, la iarbă verde, la picnic. Este, însă, doar o sugestie. Voi decideţi! Reprezintă un dar de suflet şi practic totodată care nu va ezita să îşi demonstreze utilitatea ori de câte ori va fi pus la treabă. Cadou, prieteni buni, ziua nunţii, de reţinut, este important, da?

Orice nuntă este specială şi reuşită în felul ei. Nu există nunţi banale, indiferent că sunt cu 50 sau 500 de persoane. Trendul ultimilor ani începe să se contureze tot mai intens şi în România. Să oferi mirilor un cadou fizic unic, încărcat de sentimente, înseamnă să dăruieşti ceva personalizat care va dăinui în timp şi se va încărca cu şi mai multă valoare. Un obiect care chiar şi la mulţi ani distanţa va şti să spună întotdeauna o poveste, aceeaşi poveste specială: ziua nunţii.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter