(P) Ultra Las Minute Delta Dunării – de la numai 549 lei!

Publicat pe

Rezervația Biosferei parte din UNESCO este acum tot mai accesibilă turiștilor datorită ofertelor speciale pregătite de Gulliver Delta Resort 3* Uzlina. Vacanțele Delta pentru toți de 4 și 5 zile, includ cazare cu mese tip bufet (demipensiune/pensiune completă), transport autocar București, transfer barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol, la tarife de nerefuzat începând cu numai 549 lei/persoană, în funcție de pachetul ales.

Oferta Specială este valabilă pentru plecările din 24.06; 28.06 și 01.07; 05.07,  iar sejurul poate fi achitat acum și cu tichete de vacanță!

Delta Dunării este locul numai bun de explorat în familie mai ales în plin sezon estival când vremea este excelentă pentru plajă, plimbări cu barca pe lacurile ca smaraldul sau drumeții în pădurile de nisip, unice în țară. Tot acum, pasionații de pescuit pot practica activitatea preferată atât de pe pontoanele de la Gulliver Delta Resort 3*, cât și din barcă, mai ales că perioada prohibiției s-a încheiat încă de la începutul lunii iunie.

Dacă vrei să descoperi acest muzeu al naturii profită de oferta ultra las minute și alege un sejur la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina. Aici, relaxarea este pusă la loc de cinste, fie că alegi să petreci ore bune în grădina umbrită de salcii, la piscina generoasă înconjurată de șezlonguri ori în excuriile opționale cu barca.

Locația dezvoltată în armonie cu natura

Amplasat pe o limbă de pământ înconjurată de vegetație, Gulliver Delta Resort 3* este locul ideal de unde poţi porni în aventuri interesante în Delta Dunării. Complexul hotelier se află la intersecția dintre canalul Uzlina și brațul Sfântul Gheorghe, și se întinde pe o suprafață generoasă de pană la 10.000 mp. Numeroasele facilități moderne, precum și poziția excelentă în inima paradisului, fac din Gulliver Delta Resort 3*, hotelul ideal pentru familiile cu copii și seniorii dornici de relaxare.

Descoperă sălbatica regiune a țării

Acest muzeu al biodiversității este casa a peste 5000 de viețuitoare, cele mai multe dintre ele protejate prin lege, fapt pentru care Delta Dunării este singura deltă din lume declarată Rezervație a Biosferei în cadrul UNESCO.

Delta Dunării este cea mai conservată dintre deltele europene, dar și cea mai verde și frumoasă. Orice vizită aici trebuie să includă plimbări cu barca la amurg pentru a observa acest ținut rămas sălbatic în ciuda numărului tot mai mare de turiști. Lacurile cu nuferi și lotuși, canalele mozaicate cu papură, stuf și rogoz, pădurile dominate de stejari bătrani și liane grecești, toate compun adevărate cadre exotice în Delta Dunării.

Descoperă plajele sălbatice de la Sulina și Sfântu Gheorghe, acolo unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră sau aventurează-te într-un safari autentic pe dunele de nisip de la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa unde cresc liane grecești, viță de vie, hamei și orhidee sălbatice.

În plus, Gulliver Delta Resort 3* te invită opțional la Petrecerea Lipovenească, întreținută de un ansamblu local de lipoveni, cu muzică tradițională și gustări alese. Iar dacă îți plac excursiile lungi cu microbuzul, ai ocazia opțional să explorezi ținutul fertil al Dobrogei de Nord, în vizite culturale la cetățile medievale Istria și Enisala, Martirionul de la Niculițel (monument unic în lume), sau în vizite spirituale la cele trei Mănăstiri Cosoș, Saon și Celic Dere.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Ultra Last Minute Delta pentru toți – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Sejur 4 zile – tarife de la 549 lei/persoana – demipensiune si de la 649 lei/persoana – pensiune completa. *Tarife speciale valabile pentru plecarile din 28.06 si 05.07!

*Sejur 5 zile – tarife de la 599 lei/persoana – demipensiune si de la 699 lei/persoana – pensiune completa. *Tarife speciale valabile pentru plecarile din 24.06 si 01.07!

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa), transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro . Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter