(P) Un loc cu aer exotic la ”doi pași” de București!

Publicat pe

Mai bine de 3 km de plaje cu nisip fin ca mătasea se întind de-a lungul Mării Negre, scăldate de valuri spumoase într-un albastru precum călimara care te hipnotizează pe loc. La numai câteva ore distanță de București găsești un loc idilic unde poți evada din cotidian. Albena este perla Bulgariei și a familiilor cu copii mici!

 

viva.Albena1

 

Vecinii noștri bulgari au știut foarte bine cum să-și valorifice bijuteriile de la malul mării și au investit pe lângă efort financiar și multă pasiune, urcând Albena în topul destinațiilor preferate de români.

 

Dacă îți dorești o escapadă nu departe de casă alături de cei mici, Albena poate fi cea mai bună alegere mai ales că vei găsi aici multe lucruri distractive de făcut și nu doar în resorturile moderne dotate cu parcuri acvatice sau spa-uri, dar și în centrul stațiunii plină de magazine, terase, restaurante sau pub-uri.

 

Delurile smețe învelite în vegetație flanchează zonele de coastă ale superbei Albena, oferind locului un ușor aer exotic, mai ales când briza răcoroasă aduce cu ea parfumul inconjundabil al mării amestecat cu cel al pinilor.

 

În Albena, natura a reușit să rămână intactă, neschimbată de turismul în masă, astfel fiind chiar printre puținele locuri din Europa, unde rezervațiile naturale nu au fost distruse de modernitate. Vizitează neapărat pădurea de tip tropical a „Rezervaţiei Naturală Baltata”, care se întinde pe o suprafață de circa 184 ha și în care trăiesc sute de specii de plante, păsări, animale și insecte incluse în Cartea Roșie a Bulgariei, ca fiind specii protejate prin lege.

 

de Mădălina Isar

 

Sejur Albena http://europatravel.ro/sejururi/pachet/sejur-individual-albena-bulgaria/hotel-laguna-mare/235/2378

 

Hotel Laguna Mare 3*- de la 24 euro/persoana/noapte cu mic dejun, transport individual. Detalii pe www.europatravel.ro, call center  021-9407.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter