(P) Vacanţă de poveste în Paralia Katerini

Publicat pe

Muntele Olimp adăposteşte la poalele sale Paralia Katerini, una dintre cele mai apreciate destinaţii greceşti de vacanţă pentru români îndeosebi, dar şi pentru italieni sau britanici care ajung aici, atrași de peisajele uimitoare, plaje spectaculoase şi cele mai clare ape ce te îmbie la explorarea adâncimilor.

 

viva.Paralia Katerini1

 

Visul de vacanţă al familiilor

Turiștii care îşi doresc să-şi petreacă concediul împreună cu cei mici şi să le ofere momente de neuitat, în care nicio parte să nu se simtă neglijată, pot opta cu încredere pentru Paralia Katerini, unde totul este bine pus la punct pentru satisfacerea nevoilor vizitatorilor, de la mari la mici.

 

Cele mai multe dintre hoteluri pregătesc surprinze pentru copii şi asigură toate facilităţile, de la locuri de joacă, piscine şi terenuri pentru diverse sporturi, precum şi sali de fitness sau saună, pentru bucuria celor mari.

 

În plus, calitatea plajelor staţiunii a fost recunoscută prin acordarea distincţiei de Steag Albastru, care le recunoaşte starea foarte bună de curăţenie şi grija cu care este protejat mediul înconjurător şi elementele naturale.

 

Secretul din spatele denumirii „Paralia Katerini'

Românii, foarte familiari cu această destinaţie de vacanţă, s-au obişnuit să o denumească „Paralia Katerini', cu toate că acest nume vine de la împreunarea a două plaje diferite, chiar dacă sunt situate foarte aproape una de cealaltă. Paralia este portul din sud-estul Greciei, iar Katerini este oraşul situat la aproximativ 4 km de acesta.

Aici, tot cei mici vor fi cei mai fericiţi, la fel ca şi cei care nu sunt foarte siguri pe modul în care înoată în larg, deoarece apele sunt foarte puţin adânci. Chiar şi aşa, pentru aceia care vor să experimenteze mai mult în această vacanţă, pot apela la centrele specializate în sporturi nautice pentru a descoperi tainele scufundărilor.

 

de Geanina Ichim

 

Grecia Low Cost

 

Sejur Paralia http://europatravel.ro/sejururi/pachet/sejur-individual-paralia-grecia/hotel-lito/175/2122

 

Hotel Lito 2*- de la 14 euro/persoana/noapte cu mic dejun, transport individual. Detalii pe www.europatravel.ro , call center 021-9407.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter