(P) Vacanţa perfectă pe insula iubită de Prinţesa Diana

Publicat pe

Sunt o mulţime de motive pentru care te vei îndrăgosti de frumoasa insulă Skiathos, poate pentru că este un tărâm al plajelor ideale, un colţ de natură idilic înconjurat de pini, măslini şi leandri, sau pentru aşezările pline de farmec parcă suspendate între cer şi marea de un albastru divin.

 

viva.Skiathos1

 

Pe urmele filmului „Mamma Mia'

 

Despre Skiathos ştim că a fost insula preferată a Prinţesei Diana, dar şi locul unde s-a filmat celebrul musical „Mamma Mia'. Iar cel mai bun mod prin care o poţi explora este cu siguranţă urcând până la biserica Sf. Nicolae, unde se află cel mai înalt turn cu ceas, locul perfect de unde poţi cuprinde într-o singură privire, panorama uluitoare asupra capitalei insulei Skiathos.

 

La pas, pe străzile pietruite şi flancate de case vopsite în alb-albastru, vei putea descoperi o mulţime de comori ascunse ale insulei. Dacă alegi plimbarea în portul cosmopolit şi plin de ambarcaţiuni luxoase, neapărat trebuie să vezi şi peninsula Bourtzi, legată de insulă printr-un dig. Zona este plină de pini, cactuşi şi leandri şi se laudă cu ruinele unei foste fortăreţe. Tot de aici vei vedea cel mai bine mare, un albastru intens care te lasă fără grai, şi care te cucereşte prin frumuseşea nemaiîntâlnită. Dacă ţi se face foame, în Bourtzi găseşti un restaurant unde se servesc o mulţime de preparate tradiţionale.

 

Insula binecuvântată de zei

 

Un sejur pe insula unde liniştea domneşte este binevenit, mai ales dacă iubeşti plaja sau poveştile istorice. În Skiathos vei găsi mai bine de 69 de plaje, fiecare cucerind călătorul cu ceva aparte, prin nisipul fin scăldat de valuri spumoase, prin pietricelele şlefuite de mare, ori prin fâşiile înguste de prundiş care se întind la poalele dealurilor pline de vegetaţie. Explorează insula în această vară şi bucură-te de peisajele atât de perfecte!

 

de Mădălina Isar

 

Sejur Skiathos http://europatravel.ro/sejururi/pachet/sejur-autocar-skiathos-grecia/vila-dimitris/56/5071

 

Vila Dimitris 2*– de la 69 euro + 329 lei, 6 nopti de cazare fara masa, transport cu autocarul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro , call center 021-9407.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter