(P) Pătrunde în lumea plină de mistere a Egiptului, în vacanța de Revelion!

Publicat pe

Una dintre cele mai fascinante destinaţii de vacanţă din lume, Egipt te aşteaptă să întampini Anul Nou printre cele mai importante monumente istorice, piramide, temple, precum şi oraşe încărcate de cultură sau plajele de vis de la Marea Roșie.

Ţara vechilor faraoni te va impresiona de la prima vedere cu noi atracţii şi oportunităţi inedite de activităţi. Acesta este locul ideal pentru a petrece Revelionul, privind amestecul de activităţi care combină cultura, aventura şi relaxarea. Îți poți începe aventura cu oraşul Cairo, un megalopolis plin de viaţă, până la Hurghada, unde te poţi desfăta sub razele soarelui, sau Luxor, pentru pasionaţii de arheologie.

Descoperă această destinaţie uimitoare prin cele mai noi programe de Revelion de la Europa Travel. Turoperatorul low-cost te surprinde cu cele mai mici tarife la vacanțele exotice și servicii turistice excelente.

Cele mai importante atracţii ale capitalei

Cu o populaţie de peste 10 milioane de locuitori, Cairo este cel mai mare oraş din Orientul Mijlociu şi se mândreşte cu unele dintre cele mai spectaculoase construcţii islamice din lume, dintre care se remarcă Moscheile Muhammed Ali şi Al-Azhar. Cunoscut şi ca oraşul celor o mie de minarete, Cairo te va surprinde şi cu o selecţie fină de mâncăruri tradiţionale, precum şi o sumedenie de oportunităţi de divertisment.

Vei mai descoperi aici şi Muzeul de Egiptologie, unde poţi admira o colecţie impresionantă de obiecte istorice care datează din perioada faraonilor. Poți continua cu vizitarea Khan El-Khalili – o piață plină de viață, Turnul Cairo – cu o înălţime de 187 metri, Cetatea Medievală, Universitatea Al-Azhar – cea mai veche instituţie de învăţământ din lume. De asemenea, o altă parte semnificativă a oraşului o reprezintă apropiere de Giza şi Memphis, cele mai importante oraşe antice egiptene. Vizitează Marea Piramidă din Giza, Sfinxul, urmat de piramidele mai vechi din Saqqara.

Oraşele idilice ale Egiptului

Una dintre destinațiile exotice ale Egiptului, Hurghada de la Marea Roșie, se laudă cu plaje albe idilice. Cel mai bun loc pentru a face snorkeling este Golful Makadi, unde vei putea admira o faună marină spectaculoasă, pentru ca apoi să faci un tur al recifelor din zonă. O altă atracţie o reprezintă Insula Gifton, aflată la aproximativ o oră distanţă de Hurghada, unde vei găsi de asemenea recife superbe de corali. Oportunităţile de activităţi sunt dintre cele mai interesante în Hurghada, de la plimbări cu cămila, excursii în deşert pe motocicletă sau un jeep safari egiptean.

Al doilea cel mai important oraş din Egiptul de Sus, după Luxor, Aswan este locul ideal pentru a experimenta cultura nubiană. Poți face o excursie la templele de la Abu Simbel, aflate la o distanţă de 40 de km de graniţa dintre Egipt şi Sudan. La fel de interesantă este și vizita la  Muzeul Nubian sau Muzeul Aswan, unde poți observa o seamă de obiecte de patrimoniu.

Considerat a fi unul dintre cele mai mare muzee în aer liber din lume, Luxor impresionează prin măreţia monumentelor pe care le găzduieşte. Magia peisajului şi patrimoniul arheologic de neegalat se îmbină cu partea modernă a oraşului, pe o parte şi pe cealaltă a Nilului, cu templele şi faimoasa Vale a Regilor din apropiere, unde mormântul lui Tutankhamon a fost descoperit intact.

 

De Geanina Ichim

Revelion 2018 Egipt: Cairo – Croaziera pe Nil & Sejur Hurgada

Tarif: 609 Euro/persoana, 11 zile (3 nopti in Cairo, 1 noapte tren ruta: Luxor – Cairo, 3 nopti in Hurgada, 3 nopti vas categorie 5*), cazare la hoteluri de 4* cu mese prevazute in program, transport avion, tururile prevazute in itinerariu, bilete de intrare la obiectivele turistice, asistenta turistica in limba romana. ghid local. Reducere Early Booking 15% din tariful de baza, pentru inscrieri pana la 28 Septembrie 2017! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter