Pe urmele vedetelor in Budapesta

Publicat pe

Robbie Williams, Sophia Loren, Brad Pitt, Paul McCartney, Antonio Banderas, Mick Jagger sau Madonna sunt cateva dintre vedetele care au vizitat frumoasa capitala a Ungariei. Am pornit pe urmele lor pentru a descoperi hotelurile de lux unde au ales sa locuiasca si ce au acestea de oferit.

Buda si Pesta sunt cele doua jumatati ale capitalei Ungariei. Buda suburbana, alaturi de castelul sau devenit un adevarat simbol, ofera vizitatorilor strazi si case medievale, muzee si ruine romane.

Pesta se lauda cu una dintre cele mai mari si frumoase cladiri ale Parlamentului din Europa, tar-guri cochete, magazine de antichitati si cafenele.

Budapesta

Four Season Gresham Palace, Kempinski Corvinus, New York Palace Boscolo, Andrassy Boutique Hotel sau Le Meridien sunt doar cateva dintre hotelurile de lux din Budapesta pregatite sa rasfete chiar si cei mai pretentiosi turisti, printre care si vedete internationale.

Budapesta

Foarte aproape de zona de shopping a Budapestei, Kempinski Corvinus Hotel a gazduit celebritati precum Madonna, Brad Pitt, Antonio Banderas, Elton John, Eddie Murphy, Bryan Adams, Bill Gates sau Lewis Hamilton. Hotelul isi merita, deci, cu prisosinta numeroasele premii castigate de-a lungul timpului, incepand cu Cel mai bun hotel de business, Cel mai bun hotel de conferinte si Cel mai frumos apartament din Ungaria.

Budapesta

Cand au venit in Budapesta, Robbie Williams sau Sophia Loren au ales hotelul Four Season Gresham Palace, considerat de multi cel mai bun hotel din Europa de Est.

Budapesta

Hotelul New York Palace Boscolo (5 stele) a fost renovat si redeschis in 2006. Regizorul Alexander Korda („Hotul din Bagdad') si actorul Michael Curtis („Casablanca') erau oaspetii obisnuiti ai vechii cafenele New York, aflata la parterul cladirii, in anii 1910.

Budapesta

Andrassy Boutique Hotel a fost prima locatie de acest gen din Ungaria acceptata ca membru al Small Luxury Hotels of the World. Intre 1945 si 1989, aici au venit multi oameni de stat celebri (Brejnev, Gorbaciov si Honecker), precum si Yuri Gagarin. Tot in Budapesta se gaseste si restaurantul Costes, primul din Ungaria si al doilea din Europa Centrala si de Est care a primit o stea Michelin.

UngariaPentru mai multe informatii
Oficiul de Turism al Ungariei
400489 Cluj-Napoca,
str. Republicii nr. 109.
Tel: +40.264.440547,
Fax: +40.264.440537
[email protected]
www.ungaria.info.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter