Pregăteşte-ţi garderoba de toamnă la Cloud No.9 Pop-up Store!

Publicat pe

Peste 30 de designeri români, creatori de produse în serie limitată sau unicat, te așteaptă, în weekend-ul 5-6 octombrie, la cea de-a șasea ediție a pop-up store-ului Cloud No.9 ce va avea loc la The Drunken Lords, în Centrul Vechi, pe Intrarea Șelari, nr. 3-5.

Vizual Cloud No.9

Te așteaptă creații unice ale celor mai talentați designeri români de haine, pantofi, genți și bijuterie contemporană, care te vor inspira în alegerea garderobei perfecte pentru această toamnă.

Pregătește-te pentru colecții speciale, inspirate de culorile toamnei 2013, create de Irenka, Tom Florian, Mădălina Tincu, Laura Leather, Happy Bow Ties, Idoo, Coolta, Issabel Lombardi, Larisa Dragna, Potocaliu, Magie Noire sau The Item.

Află care sunt cele mai hot tendințe ale toamnei 2013 de la cel mai citit blogger de fashion din România, Dana Rogoz, și descoperă superbele și versatilele plicuri MOON, care îi poartă semnătura. Nu uita de îngrijirea pielii în sezonul rece și alege cosmeticele 100% naturale aduse de dAdine și Avalon Skincare.

Intrarea este liberă!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter