Prima editie a "Exposki - Southern Eastern European Ski Exhibition"

Publicat pe .

Anul acesta, la Poiana Brasov a avut loc prima editie a „Exposki – Southern Eastern European Ski Exhibition”.

Evenimentul la care au participat peste 45 de expozanti din cele mai importante regiuni ale Austriei, Frantei si Italiei si peste 80 agentii de turism, din tara, dar si din Europa, s-a dovedit a fi un real succes, iar ofertele din toate categoriile si pentru toti impatimitii zapezii nu au lipsit.

Soelden
Soelden

In sezonul de ski 2011-2012, Austria ramane destinatia cea mai ofertanta cu multe resorturi, partii variate, numeroase facilitati pentru non-schiori: echitatie, patinaj, dar si apr¨s ski: piscine, spa-uri, cluburi, discoteci si restaurante.

Aqua Dome
Aqua Dome

In plus, au fost prezentate si statiunile de ski Mostviertel si Wiener Alpen, apropiate de Viena, ocazie de a reduce timpul de deplasare al turistilor.

Soelden
Soelden

Austria exceleaza si la capitolul spectacol pe partii, in fiecare iarna inceputul de sezon este sarbatorit cu focuri de artificii si formatii celebre. Austriecii au pus accent pe hotelurile „afaceri de familie, preferate de catre turistii romani. „Este locul perfect de destindere, dotat cu dormitoare romantice, panoramice si cu o fantana wellness cu apa adusa din muntii Kaprunului.

obergurgl
Obergurgl

Romania a fost prezenta la ea acasa doar cu un mic stand din Brasov. Evenimentul a fost organizat de Sfara Tours.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton