Protejata Irinei Rimes, Nika, a lansat un nou single: ”Aceasta piesă este pentru mine o bijuterie”

Publicat pe

O artista nonconformista, Nika a lansat o noua piesa, o exprimare libera a propriilor sentimente. Nikas demons' este o piesa de stare, o nebunie ce nu respecta nici o limita.

 

Piesa Nikas demons' am scris-o impreuna cu Andi Banica si Magic Juice. Ma bucur ca am avut ocazia din nou sa lucrez cu Andi, cel care ma ajuta in special cu versurile in romana si stie foarte bine ce mi se potriveste. Aceasta piesa este pentru mine o bijuterie. Are un beat care m-a prins din prima, dar pe care am vrut sa il duc intr-o directie mai crazy, sa nu respectam reguli si cred ca am reusit. Si pentru ca fiecare piesa pe care o voi lansa de acum incolo scoate in evidenta diferite parti din personalitatea mea, Nikas demons' spune direct: lasa-ma sa fiu nebuna. Merci!', declara Nika.

Clipul este o satira directa a industriei music-video cu elemete recurente folosite in estetica moderna utilizate intr-o maniera de pamflet. Suprizele clipului sunt reprezentate de aparitia lui Seredinschi si a Dianei, cat si a gainii de plastic de pe oglinda masinii. Echipa video a avut un ajutor de nadejde pe set, o gaina cameraman.

Clipul este o nebunie totala. Am lucrat cu aceeasi echipa cu care am filmat si clipul anterior, Tu auzi' – Isabella Szanto si Bogdan Zamonea care si-au facut de cap intr-un mod foarte fain cu toate ideile. Sunt mai multe subtilitati si momente ironice in textul piesei, iar ei au reusit sa le scoata in evidenta intr-o maniera unica. Am avut o echipa minunata atat in spatele, cat si in fata camerei!, spune Nika

Protejata Irinei Rimes, un artist complet, Nika s-a facut remarcata odata cu lansarea piesei Tu auzi' alaturi de Seredinschi, dar si cu nebunia si pasiunea cu care se face auzita. Mesajele pe care Nika le transminte prin intermediul pieselor au o directie pozitiva si se adreseaza oamenilor care isi doresc mai mult, oamenilor care trec peste barierele societatii atunci cand isi propun sa se faca auziti.

FOTO: PR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter