Recomandare de weekend de la Ilinca Obădescu

Publicat pe

Ultimul weekend de mai vine cu o recomandare din partea Ilincăi Obădescu. Prezentatoarea știrilor Kanal D din weekend propune o mini-vacanță în insula îndrăgostiților

Ce pot să vă recomand când ne apropriem cu pași repezi de luna lui cireșar? O vacanță, bineînțeles. Nu aș putea să vă îndemn la ceva ce nu aș face eu și nu aș fi testat înainte. Mă credeți pe cuvânt și, dacă mă veți asculta, veți avea parte de câteva zile în rai și vă veți întoarce cu forțe prospete și un bronz divin? Am trăit această experiență anul trecut și vreau să o repet și în prima lună din vara anului acesta. Locul de care sunt îndrăgostită iremediabil este o insuliță din Grecia – Santorini. 

Lumea spune că este „Insula îndrăgostiților', eu spun că este „Insula îndrăgostiților de viață'… pentru că nu trebuie nepărat să mergi în cuplu ca să te simți minunat în acest loc! Plajele sale sunt superbe, fie ele cu nisip negru precum abanosul, alb sau roșu, combinația cromatică dintre alb și albastru pe care o vezi oriunde întorci capul și relieful diversificat vă va face să nu uitați niciodată zilele petrecute în insula vulcanică din arhipelagul Ciclade! 

Am și ponturi pentru „sănătatea portofelului dvs”: plănuițivă vacanta din timp pentru a obține prețuri bune la biletele de avion și cazare. Odată ajunși acolo, veți putea alege, în funcție de buget, cât vreți să cheltuiți. Se mănâncă foarte bine și cu bani puțini. Totuși, rezervați-vă măcar o cină la o tavernă din renumita „Oia' pentru a gusta din delicatesele grecești tradiționale și să vă bucurați de priveliștea celui mai frumos apus.  

Pentru mine Santorini este un colț de Rai în care aș puteam să mă întorc iar și iar.. în fiecare an. A fost dragoste la prima vedere!

Citește și:

Ce designeri au preferat vedetele la VIVA! Party 2017

Andreea Marin comentează propriile ținute de la petrecerile VIVA! Iată verdictul vedetei! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva