Reduceri speciale pentru cursuri after work la Universul DallesGO, pana pe 8 martie

Publicat pe

Doar pana pe 8 martie ai reduceri la cele mai cool cursuri after work din Bucuresti! Inscrie-te acum si bucura-te de discount-ul de 20 % la tot portofoliul de cursuri after work de la Universul DallesGO.

 

  Woman make up   Lucenet Patrice/Oredia

Foto: Hepta

 

Mediul creativ in care se desfasoara cursurile, profesorii care te motiveaza profesional, numele cu greutate implicate in proiect si conditiile de excelenta oferite cursantilor sunt ingredientele care au contribuit la succesul celei mai interactive platforme de cursuri after work din Bucuresti. Cursantilor li se rezerva o experienta cat mai interactiva si accesul la specialisti din domeniul industriilor creative.

 

Ce poti invata after work? Iata recomandarile Universul DallesGO:

 

STILISM & TENDINTE IN MODA, modul Incepatori – In cadrul cursului vei descoperi modul in care se traduc tendintele in garderoba personala si cum iti poti adapta tinuta in contextul codurilor sociale. Irina Markovits, jurnalist de moda si consultant de stil, ii va indruma pe cursanti in lumea modei.

 

STILISM & TENDINTE IN MODA, modul Avansati – Cursurile poarta amprenta lui Ovidiu Buta, stilist si jurnalist de moda care nu mai are nevoie de prezentari. Cursantii  vor face cunostinta cu echipe de profesionisti din industrie, intrand in contact cu cei mai in voga designeri romani, fotografi și fashion editori. In cadrul workshop-urilor de stilism, cursantii vor realiza proiecte creative de mix & match și vor organiza shooting-uri foto. Fiecare participant va avea la dispozitie un numar egal de cadre pentru a-si transpune viziunea stilistica intr-un pictorial. Vor lucra in echipa cu un fotograf de moda experimentat pentru organizarea unui ședințe foto. Vor avea libertatea de a decide scenariul implicandu-se de la stadiul de concept si alegerea pieselor vestimentare si pana la selectia accesoriilor, a decorului si a cadrelor foto.

 

MAKE-UP, modul Incepatori – Diana Ionescu, make-up artist cu experienta in fashion, beauty si avangarda, a avut colaborari cu cele mai prestigioase reviste de moda, Elle, Harpers Bazaar si The One. Timp de trei luni, Diana dezvaluie cursantilor trucurile unui machiaj sofisticat si tendintele in frumusete si ingrijire personala. Cursul permite cursantilor sa descopere modul in care trasaturile pot fi puse in valoare prin culoare si prin arta machiajului.

 

MAKE-UP, modul Avansati – Cursul ofera oportunitatea unei specializari profesionale in make-up, acordand la finalul celor 12 sedinte saptamanale diplome acreditate. Cursul pregatește persoanele care isi doresc o cariera de make-up artist prin familiarizarea cu tehnici avansate de machiaj profesional folosite in cadrul prezentarilor de moda, al sedintelor foto, in televiziune, in teatru si in cinematografie.

 

HAIRSTYLING – Cursul este destinat atat celor care vor sa-si construiasca o cariera in domeniu cat si celor care vor sa descopere formule de tratament si de styling profesional. Cursantii vor invata legile de colorimetrie si tehnicile de haircut de la cei mai cunoscuți profesionisti in hairstyling, sub coordonarea GETTS Artistic Team. In saloanele Getts se vor desfașura toate sesiunile de practica, iar la finalul celor trei luni de cursuri participanții vor obține diplome acreditate.

 

FOTOGRAFIE, modulul Incepatori – Numele lui Cornel Lazia este mereu in atenția celor captivati de fotografie. Alaturi de Cornel, cursantii se vor initia in tot ceea ce inseamna comunicare vizuala, intr-un domeniu in care lucrurile se schimba continuu. De-a lungul celor 12 saptamani de workshopuri de tehnica si arta fotografica, cursantii vor invata pas cu pas cum pot lucra cu toate setarile aparatului foto si cum pot controla lumina.

 

FOTOGRAFIE, modulul Avansati – Se adreseaza celor care iubesc fotografia si isi doresc sa isi perfectioneze stilul fotografic si sa isi educe ochiul pentru a obtine cele mai bune cadre. Cursantii vor avea ocazia sa exerseze tehnici avansate de fotografie de studio si outdoor, invatand de la un fotograf profesionist care sunt ingredientele unui cadru perfect.

 

DESIGN INTERIOR – Arh. Dorin-Stefan Adam este lector doctor arhitect și preda la atelierul de proiectare, in cadrul Universitații de Arhitectura și Urbanism „Ion Mincu'. Cursul sau ofera ocazia de a invata si a pune in practica regulile de ambientare a interioarelor si de selectare a finisajelor. Pe langa workshop-urile „how to', cursantii vor descoperi stilurile de design si arhitectura consacrate si vor realiza planuri de amenajare interioara.

 

RELATII PUBLICE – Ioana Manoiu este Managing Partner al agentiei GMP PR si profesor asociat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, avand peste 12 ani de experienta in domeniul relatiilor publice. Cursul Ioanei instruieste viitorii consultanti de comunicare, fiind destinat persoanelor care vor o cariera in relatii publice. In cadrul celor 12 saptamani, cursantii vor fi introdusi in secretele relatiilor publice, corporate affairs, comunicare B2B, fund raising, CSR, event management etc.

 

ADVERTISING – Alaturi de Sorin Psatta, unul dintre veteranii publicitații romanești, cu 18 ani de vechime in branșa, cursanții vor descoperi cum se construieste, cum se masoara si cum se intretine un brand. Cursurile se adreseaza celor interesati sa inteleaga mecanismele unei agentii de publicitate si factorii care conditioneaza succesul unei campanii integrate de comunicare.

 

Programul cursurilor Universul DallesGo permite accesul studenților, dar și al profesioniștilor, toate incepand cu ora 18:30. Fiecare curs include 12 intalniri saptamanale.

 

Reducerea de 20% se aplica pentru inscrierile facute pana pe data de 8 martie, la sediul Universul DallesGO din strada Ion Otetelesanu, nr. 2, etajul II, de luni pana vineri, in intervalul 12:00-19:00.

 

Mai multe detalii pe www.dallesgo.ro        

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter