Relaxare cu noile NESCAFÉ

Publicat pe

Pe parcursul unei zile pline de mailuri si lucruri urgente de rezolvat, simti uneori nevoia unui moment de relaxare… Iar la sfarsitul ei, parca ai vrea sa simti din nou gustul cafelei preferate, chiar daca ora este intarziata. Cu noile NESCAFÉ, toate aceste dorinte iti pot fi indeplinite!

 

NESCAFE_Cappuccino_Vanilla_display

NESCAFÉ Cappuccino cu Aroma de Vanilie

 

Daca vrei sa evadezi cateva clipe din agitatia zilnica, NESCAFÉ iti propune o solutie rapida pentru relaxare – noul NESCAFÉ Cappuccino cu Aroma de Vanilie. O cana de cappuccino cu spuma delicata si cu aroma naturala de vanilie, te va ajuta sa te deconectezi de la problemele zilnice in doar cateva secunde.

Cafeaua solubila 100% naturala NESCAFÉ, gustul fin de vanilie si spuma delicata şi bogata reprezinta formula perfecta a relaxarii de care te poti bucura in fiecare zi. Astfel, NESCAFÉ Cappuccino cu Aroma de Vanilie iti aduce savoarea inconfundabila a unei specialitati fine pentru un moment binemeritat dupa o zi incarcata.

 

NESCAFE Brasero Decaf

 

NESCAFÉ Brasero Decaf

Majoritatea persoanelor işi beau cafeaua dimineata, dar, in acelaşi timp, 30% dintre ocaziile de consum sunt dupa-amiaza, atunci cand vor doar sa se bucure de gustul bauturii preferate. Astfel, cafeaua solubila 100% naturala NESCAFÉ Brasero Decaf este alegerea celor care vor sa consume cafeaua la orice ora. Dupa-amiaza tarziu, poti savura gustul extraordinar specific NESCAFÉ, de aceasta data in varianta fara cofeina. Te vei bucura nu doar de cafeaua de la primele ore care te pregateşte mental pentru provocarile de peste zi, ci şi de cafeaua de la amiaza care te va deconecta.

 

Cafeaua NESCAFÉ Brasero Decaf parcurge acelaşi drum al cafelei solubile pure, la care se adauga procesul de decafeinizare, pentru a-ti oferi o cafea solubila 100% naturala.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter