S-a redeschis Terasa Citronelle!

Publicat pe

Incepând de luna aceasta, hotelul Crowne Plaza Bucharest își așteaptă oaspeții în spațiul intim și reconfortant al terasei Citronelle. Înconjurată de pini și de o grădină luxuriantă unică în București, terasa Citronelle este locul ideal pentru o după-amiază revigorantă de vară în compania prietenilor sau a partenerilor de afaceri.

 

Noul Meniu Citronelle

 

În acest sezon, Bucătarul – Șef Ashlie Dias își întâmpină oaspeții cu cele mai proaspete ingrediente și cu promisiunea de le livra energie de cea mai bună calitate pentru după-amiezele târzii de vară.

 

Noul meniu Citronelle are două variante, pentru prânz și pentru cină, și cuprinde selecții bogate de antreuri, salate și supe deopotrivă, precum și o paletă variată de preparate din pește și fructe de mare.

 

Printre ingredientele-vedetă ale acestui meniu, din punct de vedere al aportului nutrițional și al recomandărilor de care se bucură în presa de specialitate se numără salata kale, semințele chia, quinoa, avocado, sparanghelul, creveții, dorada, tonul, dar și carnea de vițel sau de vită. Roșiile proaspete de diverse soiuri insoțesc o mare parte din preparatele meniului.

 

Pentru o experiență deosebită, noul meniu șl restaurantului Citronelle include si câteva preparate cu serviciu la masă:

 

  • Salata Caesar cu curcan la grătar
  • Dorada la grătar, servită cu legume la grătar, capere și ulei de măsline extra virgin
  • Tarte Tartin de mere, servită cu inghețată de vanilie, flambat la masă

 

Doamnele si domnișoarele vor indrăgi, fără indoială, salata de kale cu quinoa roșie bio și tofu marinat, salata kale având o concentrație mare de antioxidanti și vitaminele A,C, K. E , și fiind o sursă importantă de proteine, flavonoide și fibre deopotrivă. Quinoa – alimentul anului 2013 – este bogată în proteine și conține toți cei 9 amino acizi esențiali.

 

Domnii cu siguranță vor dori să încerce cele două preparate din vită (file de vită Angus și, respectiv, vrăbioara de vită New York), insotite de ciuperci sălbatice, sparanghel și cartofi.

Una dintre cele mai populare băuturi ale Restaurantului Citronelle pe perioada verii este, fără îndoială, limonada proaspăt stoarsă cu diferite arome: mentă, fructe de pădure, pepene galben sau flori de soc!

 

Conceptul Market – to – Table

 

La Citronelle aveți mereu garanția celor mai proaspete produse de sezon, legumele și brânzeturile fiind cumpărate direct de la producători locali.

 

Carnea de pui provine de la o fermă unde aceștia sunt crescuți la sol și hrăniți cu boabe, iar peștele este achizitionat proaspăt de la cei mai buni furnizori de pe piață.

 

S-a redeschis Terasa Citronelle!S-a redeschis Terasa Citronelle!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter