Salzburg – A treia zi

Publicat pe

 

În a treia zi, m-am urcat în minunatul Opel Corsa şi am pornit spre Salzburg. Am avut parte de o călătorie liniştită şi confortabilă, iar ce am descoperit despre această maşină m-a făcut şi mai încrezătoare în drumul ce l-am de parcurs.

10

Am aflat că are o camera video premium, Opel Eye, care reprezintă unul dintre cele mai sigure şi mai avansate sisteme de asistenţă montate vreodată la bordul unui autovehicul. Asistentul pentru recunoaşterea indicatoarelor rutiere detectează şi afişează limitele de viteză şi alte indicatoare rutiere. Avertizează privind părăsirea benzii de circulaţie şi îţi trimite un semnal acustic atunci când părăseşti banda fără a semnaliza.

11

Pe lângă târgul de Crăciun din Piaţa Catedralei am ajuns şi la casa unde s-a născut Mozart. Mozart Geburtshaus, acum un muzeu fascinant, are numeroase amintiri interesante expuse, inclusiv vioara tânărului Mozart şi portrete. La etajul al doilea este o expoziţie numită Mozart în teatru cu o serie de etape în miniatură care descriu multe din realizările sale.

salzburg2

salzburg3

Înainte de culcare am mai făcut o plimbare prin târgul cu bunătăţi de unde am mai luat câteva cadouri pentru cei dragi.

salzburg4

salzburg5

Dacă vrei să mă însoţeşti în toată călătoria intră pe http://www.viva.ro/opelshoppingtrip/

Opel Corsa – partenerul tau de incredere pentru shopping

Foto: Tily Niculae

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter