Single-ul „Când nu vezi” al lui Ştefan Bănică este disponibil acum pe toate platformele digitale

Publicat pe

Stefan Banica a lansat de curand single-ul „Cand nu vezi', considerat una dintre cele mai frumoase piese de dragoste, iar melodia este disponibilă acum pe toate platformele digitale, YouTube, Deezer, Zonga, Tidal, Google Play, iTunes si Spotify.

 

banica

Cu muzica si versuri ce poarta semnatura lui Stefan Banica,Cand nu vezi' este un cantec diferit fata de cele lansate pana acum de artist, ce surprinde cu un sound fresh, aparte. Este o piesa de suflet in care se poate regasi aproape oricine si care va merge direct la inimile ascultatorilor!

 

Atunci cand nu esti constient, cand nu esti conectat in mod real la ceea ce ti se intampla in viata ta, poti pierde un tren pe care sa nu-l mai intalnesti apoi niciodata. Noul meu single – „Cand nu vezi” – este o metafora, in care se regaseste aceasta stare. Iar textul piesei poate fi luat separat, daca vreti, si ca o poezie. Sper sa va placa.” – Stefan Banica

 

Pe 4 si 5 martie, Stefan Banica va canta in premiera noul sau single – Cand nu vezi' – la concertele acustice Te iubesc, femeie!', ce vor avea loc la Circ & Variete Globus Bucuresti.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter