Smiley debutează în dublajul de film - VIDEO

Publicat pe

Smiley va debuta în dublajul de animaţie, iar publicul îl va putea auzi împrumutându-şi vocea porumbelului Toady, din noua aventură animată ,,Berzele'. Personajul lui Smiley, Toady, este interpretat în versiunea originală de Kramer Glickman.

 

,,Personajul meu e un porumbel care lucrează în organizaţia berzelor şi e foarte băgăcios. El ca porumbel vrea să fie acceptat de către berze … ca fiind o barză. (…) E prima oară când dublez un personaj de desene animate. E foarte greu să îţi dai seama că e vocea mea în desene pentru că a fost nevoie să caut o tonalitate care să se potrivească cu faţa porumbelului şi pe care a trebuit să o şi păstrez pe toată durata desenului.', a declarat celebrul antrenor de la ,,Vocea României'.

 

Una dintre cele mai aşteptate animaţii ale anului, ,,Berzele' va fi disponibilă în cinematografele din toată ţara şi în versiunea dublată în limba română din 23 septembrie.

 

Berzele aduc bebeluşii la părinţi… sau cel puţin aşa făceau. Acum livrează colete pentru compania globală Cornerstore. Junior, cea mai silitoare barză din companie, urmează să fie promovat când, din greşeală, activează maşina de făcut bebeluşi, aducând pe lume o fetiţă absolut adorabilă.

 

 

Smiley debutează în dublajul de film - VIDEOSmiley debutează în dublajul de film - VIDEO

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter