(P) Spectacole cu piraţi, în Mallorca

Publicat pe

Cu mai bine de 50 km de coastă și circa 260 de plaje fantastice, Mallorca este una dintre cele mai interesante insule din lume. Este recunoscută mai ales pentru distracțiile nocturne, iar tinerii dornici de party-uri unice, o așează în topul destinaţiilor de vacanţă cu o viață de noapte acidulată, fără a uita însă, de nenumăratele sale atracţii turistice și istorice.

 

viva.Mallorca1

 

Distracţii diverse la malul mării

 

Petrecerile pe plajă ar putea fi una dintre cele mai comune forme de divertisment în Mallorca, pentru că lăsarea serii aduce cu sine, în cele mai importante staţiuni, hoarde de localnici dornici să danseze, să mănânce şi să bea alături de turiştii în căutarea nopților albe. Cu toate acestea, nu lipsesc surprizele din partea organizatorilor, care vin aici să completeze atmosfera incendiară adusă de localurile cochete.

 

Nassau Beach Club te invită în restaurantul cu ferestre largi, numai bune pentru a spori senzaţiile cu vederi spectaculoase asupra Catedralei din Palma, în timp ce în exterior, pe plajă, localul este cunoscut pentru petrecerile silenţioase'. Fiecare invitat primeşte o pereche de căşti la care ascultă un anumit gen de muzică, dând naştere unei mişcări browniene, unde toată lumea se simte bine şi dansează în propriul ritm.

 

Seri pline de farmec

 

Viaţa de noapte intensă este cea care atrage cel mai mult turiştii în Mallorca, însă şi serile liniștite pot fi extrem de reuşite. Poți lua parte la spectacole inedite şi o cină tradiţională, în localuri rustice. Două dintre cele mai populare şi mai îndelungate spectacole de pe insulă sunt Pirates Adventure Show şi Son Amar.

 

Show-ul cu Piraţi se desfăşoară de peste trei decenii, timp în care a fericit peste trei milioane de oameni. Atmosfera este susținută de acrobaţi, gimnaşti şi dansatori care aduc în faţa publicului tot soiul de exerciţii spectaculoase, în costume pe măsură.

 

De Geanina Ichim

 

Sejur Mallorca https://www.christiantour.ro/pachete/oferta/lti-fashion-nautic-charter-avion-mallorca-bucuresti-2016

 

Hotel LTI Fashion Nautic 4*- de la 599 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu avionul,  transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter