Ştefan Bănică a lansat „Gură, taci!”, single şi videoclip

Publicat pe

După o campanie de 2 săptămâni desfaşurată în mediul online, în care i s-au alăturat numeroşi prieteni, Ştefan Bănică lansează un nou cantec şi videoclip – „Gura, taci!'.

 

 Stefan Banica1

 

„ Totul a pornit de la o gluma pe care o faceam cu un amic de-al meu si ziceam: daca m-as porni eu sa spun ce stiu …, dar mai bine: gura, taci! De la o joaca a devenit un cantec in toata regula. Tu ii vorbesti inimii, ii spui ce simti, dar mintea iti ordona gura, taci!', lucru care ni se intampla tuturor in viata de zi cu zi. Gura, taci!' poate avea foarte multe sensuri, mai ales in contextul actual politic, social, monden etc.

 

Piesa e vesela, plina de ritm si energie. Iar videoclipul a fost una dintre cele mai relaxante filmari din ultimii ani, ne-am distrat toti. Multumesc tuturor colegilor si prietenilor mei din teatru, film, muzica, sport, televiziune, care au participat la campania online #GuraTaci. Sper sa va placa noul meu cantec! Daca nu, gura, taci!' – a declarat Stefan Banica.

 

Lansarea noului single Stefan Banica -Gura, taci!' aduce cu sine si derularea unui turneu national cu acelasi nume, care va cuprinde 8 orase:

 

Galati  – 29 oct, Casa de Cultura a Sindicatelor

Constanta – 30 oct, Casa de Cultura a Sindicatelor

Timisoara – 11 nov, Filarmonica Banatul'

Craiova – 12 nov, Sala Sporturilor

Brasov – 17 nov, Sala Patria

Bacau – 18 nov, Teatrul de Vara Radu Beligan'

Iasi – 19 nov, Sala Sporturilor

Suceava – 20 nov, Casa de Cultura a Sindicatelor

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FHiWLfdfEXY[/youtube]

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter