Targ de cadouri "Made in RO - Design romanesc de dat in dar"

Publicat pe

In acest weekend (22-23 decembrie) va avea loc „Made in RO – Design romanesc de dat in dar”, targul celor mai creative cadouri, toate semnate de designeri romani. Locatie: La Copac (str. Pitar Mos nr. 23).

 

Vine Craciunul, iar Designist.ro iti pregateste un targ numai cu cadouri fine, toate create in Romania, de designeri romani. „Made in RO – Design romanesc de dat in dar” este primul eveniment dintr-o serie dedicata designului si creativitatii romanesti, ce va fi activat si in alte perioade ale anului.

 

Multe dintre ideile frumoase prezentate pe site-ul designist.ro de-a lungul anului vor fi frumos ambalate la acest targ in sugestii de cadouri fine, speciale, atent selectionate. Piese deco, lampi, accesorii, decoratiuni de Craciun, design vestimentar si alte surprize, toate cu semnatura de designer roman, pot fi cadoul cu care te vei bucura sa pleci acasa sau spre casa celor dragi tie.

 

Iata cativa dintre designerii care vor participa cu creatii: Ciprian Vrabie, Anca Fetcu, .care?Cutare, Raluca Arnautu, Lightsquare, Cai verzi pe pereti, 11am architects, Atelierul de Print, Bowtique, Atelier 44, Alexe Popescu, Cuzina, Alin Teglas, Una ca Luna etc.

 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter