Târg rafinat de Crăciun

Publicat pe

Ciocolată fină, jucării fistichii, flori cu dichis, un castel impresionant din turtă dulce, înalt de 2,5 metri, și vestitul vin fiert cu mirodenii (glühwein) aduc magia sărbătorilor în București, într-unul dintre cele mai rafinate târguri de Crăciun: Christmas at The Grand Chocolate Factory.

 

KV-Christmas-at-The-Grand1

 

Construit într-un decor spectaculos, care reprezintă o transpunere în atmosfera de Crăciun a celebrului film Charlie și fabrica de ciocolată', Christmas at The Grand Chocolate Factory se desfășoară în incinta The Grand Avenue (bulevardul brandurilor de lux din București) și JW Marriott (grădina, lobby) în perioada 28 noiembrie – 21 decembrie, între orele 14.00-21.00 (luni-vineri) și 11.00-21.00 (sâmbătă și duminică).

 

Pornind de la ideea că, de Crăciun, ciocolata este unul dintre lucrurile nelipsite de sub brad sau de pe masa cu gustări, Christmas at The Grand Chocolate Factory îi poartă atât pe cei mici, cât și pe cei mari printr-un periplu al gustului. Călătoria gastronomică este însoțită de spectacolul vizual în care poveștile copilăriei prind formă într-un mod inedit și, în același timp, familiar, prin decoruri pop-up versatile și de impact, instalate printre căsuțele expozanților.

 

Vizitatorii vor putea alege cadourile perfecte dintr-o multitudine de opțiuni – obiecte artizanale, globuri pictate manual, obiecte de artă, jucării –, dar și gustări dintre cele mai variate: gofre în sos de ciocolată, figurine din turtă dulce, panettone, brioșe cu ciocolată, gemuri și siropuri, prăjituri cu fulgi de ciocolată. Împătimiții târgurilor de Crăciun renumite în întreaga lume vor găsi și delicatesele tradiționale de iarnă, precum vinul fiert cu mirodenii sau cârnații prăjiți.

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter