Thailanda

Publicat pe

Thailanda

Thailanda

Localizare: La nord de Malaiezia, la nord-vest de Cambodgia si Vietnam, la sud de Burma si Laos, marginita de Oceanul Indian (Marea Andaman), Golful Thailandei si Golful Tonkin.
Principalele puncte de atractie: Regatul Thailandei reuseste inca sa atraga majoritatea turistilor care vin in zona aceasta a Asiei datorita frumusetilor naturale care taie rasuflarea, datorita templelor care continua sa inspire orice credincios al oricarei religii, a bucatariei absolut fabuloase, a ospitalitatii mult mai proverbiale decat a romanilor si a ruinelor unor lumi demult apuse. De la regiunile muntoase din Mae Song Son la insulele din Marea Andaman, de la cluburile vibrand de energie si viata din Bangkok si pana la satele de o acalmie stranie asezate de-a lungul fluviului Mekong, Thailanda are cate ceva de oferit pentru orice tip de calator.

Musonul in Thailanda soseste prin iulie si dureaza cam pana in noiembrie, perioada destul de neplacuta din cauza ploilor abundente. Cea mai buna perioada de vizitat este din luna februarie pana in martie, atunci cand vremea este blanda, iar plajele sunt in cea mai buna forma din tot anul.

Frumusetile naturale ale tarii sunt egalate doar de minunile sale culturale. Ati putea petrece ani intregi doar facand drumetie pe piscurile muntoase, plimbandu-va prin parcurile nationale, cutreierand insulele dimprejur sau vizitand templele stravechi si orasele aflate intre toate aceste minunatii. Daca va doriti viata de noapte agitata si senzatii tari, Bangkok este locul ideal. Puteti gasi insa cluburi cu muzica electronica si in insule, acolo unde petrecerea nu se termina niciodata.

Andrei Dimulescu; foto – Liliana Bucataru.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter