(P) Descoperă cele mai fotografiate locuri din Corfu!

Publicat pe

Corfu este o insulă care strange laolaltă ce este mai bun din tradițiile Franței, Italiei și Angliei, un loc interesant unde arhitectura venețiană o întalnește pe cea grecească, cu atmosferă regală și grădini englezești încantătoare, care compun un mic paradis pentru călătorul european.

 

Explorează insula Corfu într-un sejur cu autocarul la cele mai mici tarife de pe piață, de la Europa Travel. Turoperatorul low-cost și-a extins portofoliul de destinații pregătind o mulțime de oferte și surprize din toată gama de pachete turistice.

 

Kerkyra – capitala medievală cu atmosferă de poveste

Cea mai verde dintre insulele din Marea Ionică, Corfu este dominată de fortărețe și castele medievale. Capitala Kerkyra – împărțită în străzi pietruite și în pantă, ascunde capele venețiene somptuoase și palate elegante de unde ai parte de cele mai frumoase peisaje citadine.

 

Oraș romantic cu o viață de noapte fulminantă, Corfu Town este cea mai bună alegere dacă îți dorești să îmbini istoria cu modernitatea și relaxarea cu vizitarea atracțiilor turistice.  Dacă pe timpul zilei trebuie să aloci cateva ore bune vizitării centrului istoric parte din patrimoniul UNESCO, păzit îndeaproape de cele două fortărețe, pe timpul nopții este obligatorie o promenadă în inima orașului – Piața Spianada, zonă realizată la porunca lui Napoleon Bonaparte, fiind unul din locurile unde localnicii obișnuiau să se întalnească pentru a se delecta cu preparate exclusiviste și ceai, iar mai tarziu pentru a admira partidele de cricket. Astăzi, zona a rămas la fel de căutată, în special de turiștii atrași de viața de noapte fulminată și de locațiile moderne ce oferă vederi fabuloase spre promenadă și terenurile înverzite.

 

Pontikonissi – Insula Șoricelului

Dacă capitala Kerkyra ți se pare mult prea aglomerată, descoperă o insuliță verde pe care turismul nu a pus încă stăpanire. Pontikonissi, aflată în zona peninsulei Kanoni, la mică distanță de insulița Vlaherna renumită pentru biserica de un alb imaculat ce apare pe aproape toate ghidurile turistice din Corfu, este fără îndoială una dintre cele mai fotografiate atracții din Corfu. Zona mai este cunoscută și sub denumirea de Mouse Island datorită scărilor șerpuitoare asemănătoare cu o codiță de șoricel, ce te conduc spre pădurice și marea de smarald. Legenda spune că, Pontikonissi ar fi fost chiar nava eroului grec Ulise, transformată în stană de piatră de zeul mării – Poseidon.

 

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Sejur vara Corfu

Aparthotel Porto Marina 3* – tarife de la 499 lei/persoana, 6 nopti de cazare fara masa, transport autocar, asistenta turistica. *Tarif special pentru plecarea din 29.09.2017! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter