Vacanță în Sunny Beach, un fel de Ibiza Bulgărească

Publicat pe

Probabil una dintre cele mai populare și vibrante stațiuni de pe coasta Mării Negre, Sunny Beach se află la circa 80 km de Varna, oferind posibilitatea de a face o mulțime de excursii opționale și spre alte locuri interesante din Bulgaria. Însă unicitatea acestui loc se datorează în special plajei lungi de până la 8 km compusă din nisip fin, gălbui ce intră în contrast evident cu apele de un albastru safir ale mării.

Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru vacanța de vară, îți dorești să evadezi pentru câteva zile pe meleaguri bulgărești însă fără să plătești prea mult pentru o vacanță la all inclusive, atunci poți rezerva acum un sejur în Sunny Beach de la Europa Travel. Turoperatorul a pregătit o Ofertă Specială de 25% reducere pentru sejururi efectuate în perioada 25.07-01.08.2018, în limita locurilor disponibile!

Pentru petrecăreții din toată lumea

Sunny Beach este un magnet pentru tinerii veniți din toate colțurile Europei dornici să petreacă în stil bulgăresc în numeroasele cluburi ce se întind pe faleza elegantă înțesată de palmieri. Petrecerile la malul mării sunt cele mai căutate, urmate de concertele pe vapor sub clar de lună și de balurile mascate, organizate cu precădere în timpul sezonului estival. Din acest motiv, Sunny Beach și-a primit supranumele de Ibiza Bulgărească cu mențiunea că aici nu trebuie să scoți atât de mulți bani din buzunar pentru un party memorabil întreținut de Dj-ii cunoscuți în toată lumea.

Dincolo de viața de noapte fulminantă și de faptul că Sunny Beach se laudă cu o excelentă plajă certificată cu 'Blue Flag', aici te poți aventura fie pe tobogane în parcurile acvatice, pe pista de karting, să faci un jeep-safari în parcul național, ori să pornești în excursii opționale în descoperire împrejurimilor, alături de Europa Travel.

Action Aquapark și Luna Park

Dacă nu vrei să dedici un sejur întreg statului la plajă sau distracției în club, atunci ar trebui să iei în calcul o zi în unul dintre parcurile din Sunny Beach. Action Aquapark este primul parc acvatic din Bulgaria, dar și unul dintre cele mai mari așa că vei găsi aici nu doar o mulțime de tobogane dintre cele mai aventuroase, dar și locuri dedicate relaxării precum un râu leneș sau o lagună înconjurată de palmieri ce îi oferă locului o notă tropicală. Cele peste 30 de atracții includ printre altele o pâlnie uriașă și un tobogan Kamikaze cu o înălțime de 18 metri ce te aruncă cu o viteză de până la 70 km/h într-o piscină uriașă.

Dacă distracția pe tobogane nu este neapărat preferata ta, atunci poți evada în Luna Park, parcul de aventuri celebru pentru imensul roller-coaster numit Dragonul, dar și pentru Casa Bântuită și Ringul de Dans (Break Dance).

Croaziere și sesiuni de scufundări

Marea Neagră ascunde o mulțime de ruine de nave scufundate și obiecte antice, așa că bulgarii au văzut potențialul zonei lor și au deschis un centru dedicat căutătorilor de comori în distractivele sesiuni de diving. Chiar dacă nu ești experimentat în scufundări, o variantă la fel de interesantă prin care să admiri adâncurile mării, poate fi croaziera pe vasul cu podea din sticlă.

Locuri de văzut în imprejurimi

Sunny Beach nu este neapărat ofertantă în obiective istorice, însă un sejur aici de la Europa Travel îți oferă posibilitatea să descoperi și împrejurimile stațiunii. Poți să mergi în Nessebar ce este considerat cel mai vechi oraș de pe coasta Mării Negre, cu centrul istoric parte din UNESCO datorită numeroaselor biserici medievale și a caselor pescărești din lemn. Europa Travel îți propune și un tur al orașului Varna unde poți vizita Muzeul de Arheologie, cel mai mare muzeu din Bulgaria, Băile Romane, unele dintre cele mai mari din Europa sau Delfinariul.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com

Oferte Speciale Sejur individual Sunny Beach

Hotel Mercury 4* – tarife de la 29 euro/persoana/noapte, cazare cu gold all inclusive.*Oferta speciala: 25% reducere pentru sejururi efectuate in perioada 25.07-01.08.2018! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter