(P) Trei locuri de văzut cu cei mici, în Corfu

Publicat pe

Cea mai verde și atractivă insulă grecească cucerește de ani de zile, turiștii din toate colțurile lumii. Da, este un magnet pentru tinerii dornici de distracții, pentru cuplurile de îndrăgostiți sau bunici, dar mai înainte de toate este perfectă pentru o escapadă în familie.

 

viva. Corfu-SuriClub

 

În ciuda faptului că mii de turiști vin pe insula lui Sissi, vei găsi aici o mulțime de stațiuni fermecătoare, sate de pescari liniștite și plaje cu nisip care să te țină ocupat un sejur întreg, atât pe tine cât și pe piticii tăi. Descoperă cele mai bune locuri pe care este musai să le bifezi în familie.

 

Aqualand Water Park dă tonul distracției în Corfu

Aflat în orașul Corfu, Aqualand Water Park este unul dintre cele mai interesante parcuri acvatice din Europa, fantastic pentru copii, tineri, părinți și cei cu spirit liber. Dotat cu tot felul de atracții, tobogane, piscine și spații de joacă, parcul se întinde pe o suprafață uriașă de 75.000 de metri pătrați, înconjurat de o pădure de pini parfumată și de vegetație specifică insulei.

 

Kalypso Star, vasul care îți prezintă tărâmul subacvatic

Kalypso Star nu este un submarin, dar jumătate din vasul de croazieră arată ca unul. Fundul său este din sticlă oferind priveliști incredibile asupra mării. Cealaltă jumătate este perfectă pentru a admira Marele Albastru, în timp ce briza te va răcori. Kalypso Star are o capacitate de 49 de pasageri, oferind călătorilor posibilitatea de a se bucura de interesanta lume subacvatică, admirând în tihnă numeroase specii de plante și pești.

 

Kassiopi, satul liniștit de la malul mării

Dominat de ruinele unui fost castel venețian care a rezistat cu mândrie în fața timpului, Kassiopi este un sat de pescari care uimește prin autenticitate. Plajele mici sunt ascunse de ochii curioșilor, fie de stâncile înalte, fie de pădurile de pini sau leandri. Este cel mai bun loc pentru vacanțele în familie, datorită posibilităților de petrecere a timpului, dar mai ales pentru liniște și peisaje.

 

de Mădălina Isar

 

Sejur Corfu https://www.christiantour.ro/pachete/oferta/memento-kassiopi-resort-charter-avion-corfu-bucuresti-2016-aegean-airlines

 

Suri Club – Hotel Memento Kassiopi Resort 4*- de la 349 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter