Tukeep, protejatul Irinei Rimes, a lansat “Cu dorul tău”

Publicat pe . Actualizat Miercuri, 13 martie 2019, 15:49

Tukeep este un artist complet, care sub aripa Irinei Rimes scrie versuri, compune liniile melodice atat pentru el, cat si pentru alti artisti.

Povestea piesei Cu dorul tau' pune accentual pe corectitudinea alegerilor atat intr-o relatie cat si in viata de zi cu zi. Dorul' este un cuvant ce uneori pare a fi greu de definit, dar nu si imposibil. Prin urmare, pentru unii, mesajul poate fi interpretat. Unii ascultatori pot interpreta ca fiind chemarea catre schimbari, iar pentru altii chemarea catre intelegere si iubire.

Mereu mi-a fost dificil sa vorbesc despre mine, eu sunt doar mesagerul gandurilor, trairilor si pasiunilor mele,  asadar imi este mult mai la indemana sa vorbesc despre creatiile mele. La piesa Cu dorul meu' am lucrat cu multi oameni talentati. Cu ei am reusit sa ajungem la un mesaj bine definit. Cu o deosebita placere vreau sa ii multumesc lui Achi, Smally, Bunicului Magic si Irinei Kupko pentru realizarea acestei piese.', declara Tukeep.

Videoclipul piesei exista pe doua planuri: cel real (interior) unde vedem doi tineri care incearca sa redescopere iubirea pierduta dintre ei, prezentat sub forma unui dialog cantat intre Tukeep si personajul feminin, interpretat de Andrada Fuscas. Toate actiunile din clip au scopul de a functiona ca metafora vizuala reprezentand o etapa din calatoria personajului de a regasi in el ceva ce pierduse (aceasta iubire fata de personajul feminin). Totul se leaga la final, clipul fiind construit ca o povestire in rama.', declara Bogdan Zamonea, Isabella Szanto si Roberto Stan, regizorii si producatorii videoclipului.

Artist Quantum Music, Tukeep si-a inceput cariera muzicala in urma cu opt ani, cand din dorinta de a canta si-a cumparat o chitara veche, uzata. Dupa cateva luni de studiu si munca a avut curajul de a-si canta propriile creatii in fata prietenilor, cei care ulterior l-au sustinut si i-au insuflat un puternic sentiment de incredere si ambitie.

FOTO: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton