Ultimul concept ecologic de locuinta moderna

Publicat pe

Revista ELLE Decoration si designist.ro,  cel mai fresh website de design romanesc si-au unit fortele  pentru a inaugura Casa Soleta zero Energy ONE, un concept ecologic de locuinta moderna, proiect al Fundatiei pentru Inventica si Tehnologii Sustenabile Justin Capra (FITS).

 

Inaugurata intr-o  atmosfera familiala si  primitoare cu care Elle Decoration si-a obisnuit cititorii, organizatorii  au pornit in cautarea celor mai frumoase piese de mobilier, accesorii si decoratiuni pentru a ne primi oaspetii cum se cuvine si a da viata casei. A rezultat un interior de pus in rama, intr-un spatiu mic dar primitor si bine organizat.

 

La  acest proiect au contribuit unul dintre cei mai mari inventatori romani, dl. Justin Capra, dar si pe cei mai importanti actori care au contribuit la realizarea acestui proiect: dl Catalin Butmalai, coordonatorul FITS, dl. profesor Florian Colceag (presedintele IRSCA Gifted Education Romania), coordonatorul programelor educationale FITS, si dl. Florin Stanica, Prorector al Facultatii de Horticultura, din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, care a coordonat amenajarea peisagera a frumoasei gradini care inconjoara casa.

 

Casa Soleta

 

Vezi care sunt cei mai mari inventatori romani!

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter