Uma Thurman, soţia înşelată din Nymphomaniac-ul lui Lars von Trier

Publicat pe

Uma Thurman este unul din personajele secundare în cel mai recent film al lui Lars von Trier, Nymphomaniac, care va intra în cinematografe de vineri, 17 ianuarie.

Uma Thurman, soţia înşelată din Nymphomaniac-ul lui Lars von TrierUma Thurman, soţia înşelată din Nymphomaniac-ul lui Lars von Trier

 

Din distribuţie mai fac parte actorii: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf, Christian Slater, Jamie Bell, Willem Dafoe, Mia Goth, Sophie Kennedy Clark, Connie Nielsen, Michaël Pas, Jean-Marc Barr, Udo Kier.

 

 

În Nymphomaniac, Uma Thurman joacă rolul Doamnei H (Mrs. H), o soţie pe care bărbatul său o înşeală cu tânăra Joe, personajul principal care îşi povesteşte viaţa în Nymphomaniac (Stacy Martin – tânăra Joe, Charlotte Gainsbourg – Joe la maturitate).

 

 

În clipul de promovare a Capitolului 3 din film, Mrs. H ne este prezentată dînd indirect o lecţie dură soţului adulter: le arată celor trei copii minori, de faţă cu cei doi implicaţi surprinşi împreună, dormitorul în care se consuma relaţia extraconjugală.

 

 

Cele mai cunoscute filme în care aţi putut-o revedea recent pe Uma Thurman, în afară de celebrul Kill Bill: Vol. 1 (2003) şi Vol 2. (2004) în regia lui Quentin Tarantino, sunt: The Producers (2005), Playing for Keeps (2012) şi Bel Ami (2012). În 1995, actriţa a fost nominalizată la premiile Oscar pentru Cea mai bună actriţă într-un rol secundar' în filmul Pulp Fiction (1994) al aceluiaşi Quentin Tarantino.

 

 

Nymphomaniac Vol.I va avea premiera vineri (17 ianuarie) la Cinema Studio, de la ora 20, în timp ce Nymphomaniac Vol.II va intra în cinematografe în data de 7 februarie. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter