“Un Nou Univers”, videoclipul trupei Vunk, si-a gasit jumatatea!

Publicat pe

Lansat de trupa Vunk in urma cu doua saptamani, doar jumatate, Un Nou Univers', #primulclipviu din Romania si-a gasit astazi la Webstock jumatatea care sa-l transforme intr-un intreg.

 

Trupa VUNK

 

Cu cateva zile inaintea concertului grandios pe care trupa il va sustine la Sala Polivalenta, pe 7 octombrie, #primulclipviu a fost ajutat sa isi gaseasca jumatatea in spatiul virtual de multi prieteni bloggeri, printre care s-au aflat Cabral, Raluca Hagiu sau Horia Ghibutiu.

 

Clipul si-a gasit jumatatea in mijlocul celor care au ajutat sa se intample asta. Un Nou Univers, piesa care da si titlul concertului nostru de pe 7 octombrie, evenimentul multimedia al anului, nu putea sa nu se arate pentru prima data decat la cel mai important eveniment online, Webstock. Povestea lui UNU sper sa inspire oamenii sa gaseasca propriul univers”, spune Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

 

Cel mai mare eveniment multimedia al anului, concertul trupei Vunk Un Nou Univers', care va avea loc pe 7 octombrie, la Sala Polivalenta, va oferi publicului un show care va surprinde prin conceptul sau si modalitatea de exprimare artistica, dar si prin includerea in spectacol a unor elemente tehnologice folosite in premiera in Romania. Biletele sunt în vânzare în rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, în oficiile Poștei Române, in benzinariile OMV și online pe www.iabilet.ro.

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă