(P) Vacanță în familie - Kassiopi, satul de la poalele Pantokratorului

Publicat pe

Generic amplasată într-un decor idilic la poalele munţilor şi înconjurată de marea de un albastru ireal, staţiunea grecească Kassiopi este una dintre cele mai interesante opţiuni pentru o vacanţă în familie, fără a se număra însă printre cele mai populare destinaţii pentru un sejur la mare.

 

viva. Corfu-SuriClub1

 

Acest aspect poate fi chiar unul favorabil, pentru că veţi avea parte de liniştea pe care o căutaţi alături de cei mici, fără a fi lipsiţi totuşi de îndeplinirea necesităţilor unui concediu reuşit.

 

Iar dacă timpul petrecut în explorarea staţiunii nu este suficient, vă recomandăm câteva activităţi relaxante în cadrul hotelului Memento Kassiopi, care satisface gusturile tuturor oaspeţilor de la mic la mare, dispunând de locuri de joacă şi teren de basche pentru copii, saună, sală de fitness şi piscine pentru părinţi.

 

Explorează şi descoperă locurile ascunse

 

Kassiopi este un pitoresc sat pescăresc flancat de muntele Pantokrator ce admiră spre orizont şi ţărmul albanez, spre care vă puţeți îndrepta cu una dintre bărcile localnicilor, ce pornesc în fiecare dimineaţă pe mare.

 

Fără a avea o întindere prea mare, în comparaţie cu celelalte staţiuni populare ale Greciei părând ca o palmă de pământ, Kassiopi oferă un bun prilej de a cerceta îndeaproape fiecare colţişor înverzit, plaja sălbatică ştiută doar de localnici şi turiştii curioşi sau ruine şi construcţii capabile să vă spună mai multe despre istoria şi cultura băştinaşilor.

 

Relaxarea la mare în dulcele stil clasic

 

Un sejur în Grecia este în primul rând despre mare, soare şi leneveală pe nisipul fierbinte. Plajele staţiunii Kassiopi, chiar dacă nu se mândresc cu cel mai fin nisip cu care sunteți obişnuiți poate din alte regiuni, au pietricele mici precum boabele de orez și sunt amenajate atât de cochet, cu atenţie pentru detalii şi pentru crearea unei identităţi pentru fiecare familie care-și petrece vacanţa aici.

 

În plus, cea mai importantă plaja, Kalamionas este premiată cu Steagul Albastru şi oferă cele mai bune facilităţi, de la duşuri, elegante umbreluţe din paie şi şezlonguri, până la numeroase opţiuni pentru sporturi nautice şi taverne pescăreşti unde vă puteţi îndestula cu un prânz pe măsură.

 

de Geanina Ichim

 

Sejur Corfu https://www.christiantour.ro/pachete/oferta/memento-kassiopi-resort-charter-avion-corfu-bucuresti-2016-aegean-airlines

 

Suri Club – Hotel Memento Kassiopi Resort 4*- de la 349 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă