Vacanțe în Delta Dunării la tarife începând de la 399 lei!

Publicat pe

Una dintre destinațiile încântătoare de văzut în 2020 este Delta Dunării, un colț de paradis cu o faună și o floră impresionante, la fel de valoroase ca cele ale Insulelor Galapagos.

Plătești o zi, stai tot sejurul!

Rezervația Biosferei parte din UNESCO a devenit acum tot mai accesibilă turiștilor! Gulliver Delta Resort 4 Murighiol a lansat ofertele Early Booking 2020 cu reduceri de până la 65% la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți! În plus, vine și cu o noutate pentru 2020: cazare în bungalowri de lux! Camerele noi, spațioase, dotate cu baie proprie, sunt amplasate de jur-împrejurul piscinei și sunt situate la doar câțiva pași de lacul Murighiol.

Pachetele turistice includ 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București – la tarife tentante începând cu 399 lei/persoană – conform ofertei „Plătești o zi și stai tot sejurul!'

Gulliver Delta Resort 4✿ este un complex amenajat în stil lipovenesc, aflat pe malul lacului violet la marginea localității Murighiol, fiind locul ideal unde să te relaxezi în confortul modernității, înconjurat de natura sălbatică.

Cea mai luxuriantă Deltă din Europa

La gura de vărsare în Marea Neagră, după un traseu ce străbate 10 țări, Dunărea a format un tărâm mirific cu mlaștini acoperite de vegetație, păduri subtropicale unde cresc liane și întâlnești dune de nisip, lacuri acoperite cu nuferi, canale înconjurate de stufăriș și insulițe de nisip devenite adevărate sanctuare pentru păsări și reptile.

Pentru a cunoaște cu adevărat ce înseamnă Delta Dunării pornește cu barca în căutarea monumentelor naturale. Surprinde pelicani, lebede, egrete, stârci sau lopătari, și câte și mai câte specii de înaripate, ce fac din rezervație locul cu cea mai bogată faună ornitologică din Europa. Admiră mozaicul de nuferi albi și lotuși galbeni ce zâmbesc către soare, apusurile fabuloase ce îmbracă întregul ținut în culori intense de roșiatic, mergi la pescuit pe canalele retrase și, dacă ai noroc, fotografiază specii protejate de mamifere precum câinele enot sau vidra.

Locuri-simbol din Delta Dunării

Dacă ești dornic de aventuri poți face drumeții la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală a Europei, dar și cea mai veche rezervație din România. Acest ținut exotic s-a dezvoltat sub forma unor hasmacuri, unde cresc stejari aproape de dunele de nisip înalte de până la 13 metri. Pădurea abundă în plante cățărătoare: de la liane grecești la viță de vie, hamei sau curpen, ce se înfășoară pe trunchiurile contorsionate ale copacilor, pe unde zburdă sute de cai sălbatici.

Un loc aparte unde te poți bucura de natura sălbatică, de liniște și tradiții lipovenești este Sfântu Gheorghe, micul sat pierdut între Dunăre și Marea Neagră. Aici te poți relaxa pe frumoasa plajă sălbatică din nisip fin, loc de popas pentru păsările migratoare sau să te plimbi cu barca pe canalul Erenciuc, singurul loc din Europa unde crește arinul negru, specie protejată prin lege.

Dacă vrei să calci pe urmele foștilor pirați, atunci nu rata excursia la Sulina, cel mai însorit oraș din România. Plimbă-te pe faleza ce păstrează atmosfera vremurilor trecute, amintind de vechiul Porto-Franco, fotografiază Vechiul Far, iar apoi mergi să vezi cea mai lată plajă de la Marea Neagră.

Vacanțe în Delta Dunării la tarife începând de la 399 lei!Vacanțe în Delta Dunării la tarife începând de la 399 lei!

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

  • Delta Seniori 3 noptitarife de la 399 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 noptitarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter