Viena, Viena, Viena!

Publicat pe

Am plecat într-o călătorie de shopping prin trei dintre cele mai vizitate oraşe din Europa, iar Viena mi-a intrat cu adevărat la suflet. Poate la prima vedere emană multă elegantă şi sobrietate, dar dacă eşti puţin mai atent, descoperi şi faţa nevăzută. O lume underground care e ticsită de huburi artsy şi pline de personaje care mai de care.

 

Pentru o ultimă escapadă de shopping în Viena mai puţin cunoscută, m-am plimbat pe străduţele frumos aranjate, m-am descurcat fără nicio problemă cu ajutorul meu, Opel Corsa – care, pentru mine, are două mari plusuri: detectează situaţiile când este posibilă producerea unei coliziuni frontale şi emite o avertizare acustică însoţită de un semnal vizual pe afişaj şi un avertisment proiectat pe parbriz, iar a doua ţine de sistemul avansat de asistare la parcare ce detectează locul de parcare şi calculează manevra perfect.

 

viena1

 

Trei din locurile în care m-aş întoarce oricând sunt: Artup, Gabarage şi Lena Hoschek.

 

Artup este alegerea perfectă pentru toţi iubitorii de obiecte cât mai diferite şi unicate. Te atrage prin ingenioasele fotografii expuse în vitrine alături de o serie de bijuterii şi o dată ajuns înăuntru nu ştii cum să scoţi cardul mai repede pentru a achiziţiona obiectele ce te înconjoară. – Adresa: Bauernmarkt 8.

 

Gabarage este locul unde găseşti cele mai originale şi extravagante obiecte, de la scaune realizate din cărţi până la genţi făcute din mingi sau rochii din diapozitive. – Adresa: Schleifmühlgasse 6

 

Lena Hoschek este unul din shoppurile preferate de Katy Perry şi Dita Von Teese. Având cele mai feminine piese vestimentare, a devenit şi pentru mine unul din preferate. – Adresa: Gutenberggasse 17

 

Următoarea opriere este Frankfurt! Nu uita să ne urmăreşti întreagă călătorie pe http://www.viva.ro/opelshoppingtrip/

 

Opel Corsa – partenerul tau de incredere pentru shopping

 

Foto: Tily Niculae

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter