Virgil Ianţu are rolul principal în ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş”

Publicat pe

Virgil Ianţu îi va împrumuta vocea lui ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş', un personaj care a cucerit generaţii întregi şi care e acum gata să ia cu asalt cinematografele din România.

 

,Este o muncă foarte faină. Îţi trebuie o atenţie distributivă: monitor, scenariul pe care îl ai în faţă, trebuie să te concentrezi la text şi să fii cu urechea pâlnie. Sunt multe detalii care contează şi cred că actorii care fac treaba asta necesită o ureche foarte bună şi un talent. , a declarat actorul.

 

Cât despre personajul interpretat, Virgil a avut numai cuvinte de laudă: ,,Blinky Bill este un personaj energic, altfel decat sunt in realitate ursuletii koala. Cred ca e cel mai energic personaj pe care l-am facut pana acum. (…) E fain personajul si sper ca cei mici sa-l transforme intr-un prieten in timp. Sunt foarte curios cum o sa reactioneze fetita mea la Blinky.', a mărturisit Virgil Ianţu.

 

Blinky Bill este un koala cu multă imaginaţie. Inimă de aventurier, el visează să plece din orăşelul Green Patch şi să devină mare explorator, exact ca tatăl său. Domnul Bill a dispărut cu ceva timp în urmă, iar Blinky este singurul care crede că acesta încă mai trăieşte.

 

Filmul distribuit de Freeman Freeman Entertainement va putea fi văzut în România din 2 octombrie.

 

Virgil Ianţu are rolul principal în ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş'Virgil Ianţu are rolul principal în ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş'

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă