Viziteaza Europa cu trenul

Publicat pe
Perioada concediilor se apropie cu repeziciune, asa ca toata lumea incearca sa gasesca cea mai convenabila solutie de a calatori.

Daca ti-ai propus sa vizitezi Europa, vara aceasta ai putea incerca o noua experienta de vacanta.

tren

Uita de avioane sau de calatoriile stresante cu autocarul sau cu automobilul. In plus, poti urma trendul ecologic adoptat de tot mai multe celebritati.

Astfel, Perfect Tour te trimite in vacanta cu trenul. Ce te asteapta? Peste 240.000 de mii de kilometri de cale ferata si privelisti de vis din Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania sau Suedia.

tren

Iti poti rezerva biletul cu 3 luni inainte, iar daca te razgandesti primesti banii inapoi sau poti modifica conditile de transport.

Daca te-am convins sa optezi pentru o vacanta eco, viziteaza site-ul www.perfect-tour.ro sau cauta agentia Perfect Tour in Bucuresti, pe str. Sevastopol nr. 26, sector 1, sau la tel: 021/310.65.01, e-mail: [email protected]

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter