Noua revelație a muzicii românești! La doar 12 ani, Alessia Vlad a lansat deja primul hit și are o poveste de viață impresionantă

Publicat pe
    Oana Popoiag  Foto: Vlad Andrei
      La 12 ani, Alessia Vlad a luat cu asalt industria muzicală, devenind una dintre cele mai cool artiste ale noii generații. La vârsta la care alte fetițe încă se joacă cu păpușile, cântăreața a descoperit pasiunea pentru care muncește în fiecare zi a vieții ei.
     „Aud multă lume care spune «m-am născut câțiva zeci de ani mai târziu». Nu pot spune același lucru despre mine, pot spune că m-am născut în zodia potrivită, în familia potrivită și exact la timpul și locul potrivit, așa își începe povestea Alessia Vlad, artista de doar 12 ani, dar cu multe lucruri de spus în muzică.

Când o privești, vezi un copil, o fetiță ca oricare alta, ușor timidă. Gesturile îi trădează feminitatea adolescentină, se joacă și-și aranjează părul involuntar, ca și cum ar fi la o ședință foto. Se consideră ciudată, zice că-i diferită de restul, dar zâmbetul îi trădează maturitatea timpurie. Nu este ciudată sau diferită, este doar puțin mai matură decât cei de vârsta ei.
„M-am născut exact la momentul potrivit, spune Alessia, care și-a luat părinții de mână, la o vârstă la care alți copii încă se joacă cu păpușile, și a spus: „Vreau să fac muzică și vreau să învăț de la cei mai buni muzicieni. La 7 ani a început cursurile de canto la „Atelierul de voce și muzică, unde Loredana Groza reprezintă mentorul tuturor elevilor. Au urmat apariții TV, participări la concertele legendei, tabere de muzică împreună cu Loredana – un adevărat vis pentru fiecare artist în devenire.
„Dacă nu bați la ușă, nimeni nu-ți va deschide, spune Alessia. Lucru pe care l-a făcut la 10 ani. Cu inima mică, tremurând de emoție, bate la ușa producătorului Vanotek în speranța că poate câștiga un nou mentor în drumul ei spre cariera muzicală pe care și-o dorește. „Am bătut și ușa s-a deschis, iar de atunci am realizat împreună două melodii și lucrăm cu energie la următoarele. Vanotek este extrem de perfecționist și nu vede în mine un copil sau o fetiță, mă tratează ca pe orice artist, spune cântăreața. Vanotek i-a impus o singură regulă: „Cât timp muncești, ești serioasă și știi ce vrei putem lucra împreună.
În industria muzicală se vorbește despre proiecte, așadar cine este în spatele proiectului „AVI – Alessia Vlad? „Nu știu dacă pot să răspund foarte corect la această întrebare, știu să spun cine este în fața acestui proiect, respectiv eu, și pot spune cine este alături de mine, nu cred că aș putea spune că cineva este în spatele proiectului „AVI – Alessia Vlad. Sunt foarte norocoasă să am alături de mine o echipă de oameni frumoși, profesioniști care cred și sunt alături de mine. Mi se pare extrem de funny că mai toți sunt Fecioare, motiv pe baza căruia ne distrăm de fiecare dată când ne întâlnim. Aud mereu că noi, cei din generația nouă, nu vom aduce nimic, că din urmă nu vine nimic de calitate. Vreau să le transmit ceva celor care spun asta. Sprijiniți-ne, promovați-ne și noi vom aduce ce a adus fiecare generație: progresul!
      Mă simt privilegiată să știu că lângă mine sunt persoane care mă sprijină, cred în visul meu și nu mă îndepărtează de pasiunea mea. Sunt atât de bucuroasă că toți din jurul meu sunt la un nivel atât de ridicat, încât asta mă face să sper că nu sunt singura în această situație. Pentru mine, fiecare melodie reprezintă un început, iar sfârșitul ei, un nou început pentru un alt sfârșit.
       Eu știu unde trebuie să ajung, îmi urmez chemarea și-mi caut drumul cel mai bun, chiar și atunci când în jurul meu mai sunt persoane care-mi contestă calitățile. Însă cred cu tărie că, dacă nu ești contestat, înseamnă că nu ești binecuvântat. Important este că sunt fericită, sunt fericită cu muzica mea și a altora în fiecare zi, este de părere mica artistă cu talent uriaș.
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter