Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu - Cum a început povestea lor de dragoste în urmă cu 10 ani! Iată primele fotografii împreună!

Publicat pe

În luna aprilie 2007, Viva! publica în exclusivitate un shooting cu Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu, iubita lui. Artistul în vârstă de 34 de ani recunoştea în sfârşit că iubeşte şi este iubit de Alice Dumitrescu (39 de ani).

 

Erau prieteni de 12 de ani, însă trecuseră doar 3 luni de când erau împreună, Alice fiind producătorul executiv al serialului „Om sărac, om bogat' în care Horia juca rolul principal.

 

Cu mult umor, Horia recunoştea că el a sedus-o, promiţându-i teren pe Marte. „Alice a considerat toate glumele mele bune. Chiar extrem de reuşite, câteodată! M-am străduit să fiu un bărbat cu simţul umorului bine dezvoltat. Până acum a mers. Sper să ţină şi-n continuare! Asta nu înseamnă că nu-i pregătesc şi alte surprize.'

 

Alice avea două fete şi spunea că nu crede în căsătorie, iar pe Horia îl, descria ca fiind altfel decât cel pe care-l ştie toata lumea, „nu e acelaşi cu Horia din realitate. Horia e cald, calm, tăcut de cele mai multe ori, e cel mai bun om!'

 

Întrebată despre această relaţie, Alice o descria astfel: „Complicată, frumoasă, cea mai bună de până acum. Ne cunoaştem de multă vreme astfel încât am sărit peste perioada de acomodare. Ne intuim bine, râdem tot timpul unul de altul. Mi-e bine'.

 

Lucrurile au mers atât de bine între cei doi, încât acum sunt casatoriti si au una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc. Horia este un tată perfect pentru Andreea şi Maria, fetele lui Alice, iar cuplul are acum o fetiţă împreună, pe Mina, pentru ca anul trecut să mai înfieze şi un băieţel pe nume Toma.

 

Florentina Liutic, Foto: Marius Baragan

 

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu - Cum a început povestea lor de dragoste în urmă cu 10 ani! Iată primele fotografii împreună!Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu - Cum a început povestea lor de dragoste în urmă cu 10 ani! Iată primele fotografii împreună!

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter