10 ani de românitate cu Adrian Oianu

Publicat pe

Adrian Oianu a marcat 10 ani de existenta a brandului sau printr-o petrecere romaneasca plina de muzica si energie, gazduita de  Casa Universitarilor din Bucuresti. 

 

In urma cu 10 ani Adrian Oianu hotara sa se intoarca in tara pentru a face ceea ce-i place lui mai mult: design vestimentar. Mare iubitor al traditiei romanesti, Adrian s-a dedicat celui mai feminin obiect vestimentar: rochia, pe care continua sa o reinventeze.

 

Pentru a marca cei 10 ani de existenta a brandului ce-i poarta numele, designerul a organizat un eveniment despre traditie, design, bucate romanesti contemporane si povesti depanate intre prieteni. Totul in fata unor simboluri romanesti proiectate pe Casa Universitatilor din Capitala, prin care Adrian ne-a reamintit ca povestea designului contemporan merge mai departe, iar procesul de promovare a unui stil vestimentar autentic romanesc nu se va opri niciodata.

 

Adina Vilcea

 

10 ani de românitate cu Adrian Oianu10 ani de românitate cu Adrian Oianu

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter