10 lucruri inedite despre Nicole Kidman

Publicat pe

Frumoasa actriţă australiană a venit anul acesta pe marile ecrane în rolul uneia dintre cele mai iubite prinţese ale Europei, Grace de Monaco. Mult aşteptatul film a deschis Festivalul de Film de la Cannes, într-o atmosferă sofisticată şi plină de strălucire.

 

 nicole-kidman

 

 

1. S-A NĂSCUT ÎN HONOLULU, HAWAII, deşi este cunoscută ca cel mai bun export al şcolii de actorie australiene. Părinţii ei sunt australieni: tatăl, Anthony, a fost biochimist şi psiholog şi a realizat cercetări în domeniul cancerului la sân, iar mama, Janelle, a fost profesor la şcoala de asistente.

 

2.  PRIMA DRAGOSTE A FOST BALETUL, dar a început de mică să ia şi cursuri de mimă şi actorie. Tot în copilărie îi făcea mare plăcere să meargă la pescuit împreună cu bunicul său. Abia în adolescenţă, Nicole a devenit cu adevărat pasionată de actorie, pe care o considera un refugiu.

 

3.  PĂRINŢII EI NU AU CREZUT CĂ VA AVEA SUCCES CA ACTRIŢĂ. „S-au gândit că este doar o modalitate drăguţă prin care îmi pot dezvolta imaginaţia, dar nu au crezut că voi putea face o carieră din asta. Îmi spuneau că nu voi putea fi actriţă pentru că aş fi mai înaltă decât toţi partenerii mei din film. Părinţii mei credeau că voi deveni scriitoare.

 

4.  LA 17 ANI A FĂCUT CURSURI DE KINETOTERAPIE, pentru a-şi ajuta mama bolnavă de cancer la sân. În acea perioadă a renunţat şi să mai lucreze ca actriţă, după ce cu un an în urmă renunţase la liceu pentru a-şi dedica tot timpul actoriei.

 

5.  A PRIMIT CADOU DE NUNTĂ DE LA KEITH URBAN prima ediţie a cărţii „Wuthering Hights de Emily Brontë, în original, care a costat 200.000 de dolari. Nicole s-a căsătorit cu Keith Urban în Sidney, în cadrul unei ceremonii care a adunat 230 de invitaţ i, printre care şi Russell Crowe, Hugh Jackman şi cea mai bună prietenă a actriţei, Naomi Watts. La petrecere, Hugh Jackman a cântat una dintre piesele preferate ale mirelui, „Tenterfield Saddler, iar Urban a interpretat piesa „Making Memories of Us.

 

6. ARE FOBIE DE FLUTURI. „Este ciudat, nu îmi este frică de şerpi sau păienjeni, dar îmi este teamă de fluturi. Au ceva straniu. Ceva ciudat!

 

7.  SCRIE NUVELE în timpul liber şi speră ca într-o zi să le publice. Este şi o foarte bună pianistă, motiv pentru care a interpretat la pian în scenele din „Cold Mountain.

 

8. A INTRAT ÎN CARTEA RECORDURILOR ca cea mai bine plătită actriţă pentru o reclamă, după ce, în 2004, a filmat un spot de 4 minute pentru Chanel No. 5, spot regizat de prietenul său, Baz Luhrman. Intitulat „No. 5: The Film, spotul o surprinde pe Nicole Kidman urmărită de paparazzi. Actriţa a câştigat atunci 928.000 de dolari pe minut, iar clipul a costat în total 33 de milioane de dolari. În clip, Kidman a purtat ţinute create de Karl Lagerfeld şi bijuterii în valoare de 17 milioane de lire sterline.

 

9.  DUPĂ CE A DIVORŢAT DE TOM CRUISE a declarat: „Acum pot să port tocuri!. Cu o înălţime de 180 cm, Nicole Kidman este cu 10 cm mai înaltă decât fostul ei soţ, motiv pentru care pe toată perioada în care au fost împreună nu a putut să poarte tocuri, nici chiar pe covorul roşu, pentru ca diferenţa de înălţime dintre ei să nu fie foarte vizibilă. După despărţirea de Cruise, actriţa a revenit la mult iubiţii pantofi cu toc.

 

10.  NU ŞI-AR FACE NICIODATĂ INJECŢII CU BOTOX. „Pentru o actriţă, cel mai important lucru este mimica feţei şi emoţia pe care o transmiţi. Am fost întotdeauna împotriva tratamentului cu Botox, cu toate că regizorii nu au nimic cu actorii care apelează la Botox. Eu prefer să beau multă apă, să mănânc fructe, să fac yoga, şi astfel să mă menţin tânără. De asemenea, folosesc crème naturale pentru a estompa ridurile.

 

RALUCA TĂMAŞ Foto NORTHFOTO

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter