10 vedete care au ales nume neobişnuite pentru copiii lor

Publicat pe

Christina Aguilera a născut recent o fetiţă căreia i-a pus numele Summer Rain. Artista nu este însă nici prima şi, cu siguranţă, nici ultima vedetă de la Hollywood care a ales un nume neobişnuit pentru copilul său. Pe lisţa îi mai găsim pe Gwen Stefani, Gwyneth Paltrow sau David şi Victoria Beckham.

Gwen Stefani şi Gavin Rossdale au trei băieţi şi toţi trei au nume ieşite din comun: Kingston James McGregor, Zuma Nesta Rock şi Apollo.

Gwyneth Paltrow a ţinut cu orice preţ ca fiica ei, născută în timpul mariajului cu Chris Martin, căruia cei doi i-au pus punct recent, să aibă un nume special, cu o rezonanţă extrem de melodioasă. Şi au botezat-o Apple.

Natalie Portman, vedeta din Black Swan' este fericita mămică a unui băieţel. Tatăl micuţului este Benjamin Millepied, balerinul şi coregraful francez cunoscut în timpul repetiţiilor la pelicula care i-a adus actriţei premiul Oscar. Iar băieţelul a primit numele Aleph, acesta fiind prima literă din alfabetul ebraic, a cărei seminificaţie este: „numărul primordial care conţine toate celelalte numere”.

Fiica lui Kim Kardashian şi Kanye West, unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale momentului, se numeşte North West. Micuţa care s-a născut prematur, a fost perfect sănătoasă, iar de curând a împlinit 1 an.

Vezi și alte nume de fete la moda!

Cele două fetiţe ale actriţei Jessica Alba se numesc Honor şi Haven, în timp ce David şi Victoria Beckham au ales şi ei un nume special pentru fiica lor. După trei băieţi pe care i-au botez Brooklyn, Romeo şi Cruz, celebrele vedete britanice i-au spus fetiţei Harper Seven. Harper vine de la scriitorul preferat al Victoriei, Harper Lee, autorul romanului Să ucizi o pasăre cântătoare', în timp ce Seven pare o alegere firească ţinând cont de faptul că David avea numărul 7 pe tricou, iar fetiţa s-a născut în iulie, cea de-a şaptea lună a anului. În plus, părinţii au subliniat că şapte este cifra perfecţiunii.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au şase copii, trei adoptaţi şi trei naturali şi toţi şase se remarcă prin numele speciale pe care le poartă: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox si Vivienne. Aceasta din urmă este posesoarea unui nume extrem de frumos care are o semnificaţie aparte pentru Angelina. Este numele mamei ei, care a încetat din viaţă din cauza cancerului.

Prinţesă' în ebraică şi Trandafir roşu' în limba persană, Suri a fost numele pe care Katie Holmes şi Tom Cruise l-au ales pentru fiica lor. Cei doi au divorţat între timp, iar Suri s-a transformat într-o prinţesă extrem de stylish.

David Duchovny şi Tea Leoni au fost într-o pană de inspiraţie când au trebuit să îi aleagă un nume fiului lor. Astfel, acesta a primt numele… Kyd.

Foto: Hepta

10 vedete care au ales nume neobişnuite pentru copiii lor10 vedete care au ales nume neobişnuite pentru copiii lor

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter