Au trecut 19 ani de la moartea Prinţesei Diana

Publicat pe

Lady Diana a murit pe 31 august 1997, la Paris, într-un accident de maşină. Dacă ar mai fi trăit, ea ar fi avut astăzi 56 de ani.

 

Diana a fost un adevărat icon al modei, s-a implicat în diverse acţiuni umanitare şi a fascinat o lume întreagă. În ultima perioadă a vieţii sale îşi găsise, în sfârşit, liniştea. Divorţul de Charles se pronunţase, iar ea trăia o poveste romantică de iubire.

 

Ultima sa vacanţă a fost cu adevarat magică, prinţesa petrecând câteva zile în celebra staţiune Saint Tropez, alături de fiii ei, William şi Harry, dar şi de iubitul ei, Dodi Al-Fayed, fiul lui Mohamed Al-Fayed, proprietarul celebrului magazin Harrods.

 

Printesa Diana şi cei doi copii ai ei au locuit într-o vilă împresionantă, au avut la dispoziţie un iaht de lux, iar vacanţa a fost una de vis. „Dragul meu Dodi, nu ştiu cum să-ţi mulţumesc pentru cele 6 zile magice pe care le-am petrecut la Marea Mediterană', îi scria prinţesa lui Dodi. Se pare că cei doi ar fi urmat să-şi anunţe logodna chiar pe 1 septembrie.

 

Legatura Printesei Dianei cu Dodi ar fi fost un motiv puternic, dupa unii, ca Diana să fie asasinată la ordinul familiei regale britanice. Mohamed al-Fayed a susţinut că familia regală nu dorea sub niciun chip ca un musulman egiptean să devină tatăl viitorului rege al Marii Britanii. Ancheta Scotland Yard de la Paris a stabilit că a fost vorba de un accident şi atât.

 

Foto: Hepta

 

Au trecut 19 ani de la moartea Prinţesei DianaAu trecut 19 ani de la moartea Prinţesei Diana
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter