Agenda săptămânii 20-26 februarie

Publicat pe

Fă-ți timp pentru un film, o piesă de teatru sau un concert chiar și în timpul săptămânii, nu doar în weekend. Pentru a-ți face alegerile mai ușoare, am selectat cele mai cool evenimente ale săptămânii.

Luni, 20 februarie

Concert: „Nitai Hershkovits Trio', de la 20:00, Control

Teatru: „Jurnalul plăcerii', de la 20:00, Teatrul Metropolis

Eveniment: „Concurs de Cards against Humanity', de la 19:00, Creative Board Gaming

Cinema: „Gold'. Kenny Wells (Matthew McConaughey) și Kay (Bryce Dallas Howard), puțin probabila lui pereche, se aventurează în jungla indoneziană în căutarea de aur.

 

Marți, 21 februarie

Festival: „Festivalul Filmelor de Aur', de pe 20 februarie până pe 2 martie, de la 19:00, Grand Cinema & More

Concert: „The Temper Trap', de la 19:00, Fratelli Club

Teatru: „Omul care a văzut moartea', de la 20:00, Teatrul Național București

Cinema: „Moana'. Cu două milenii în urmă, Moana, o navigatoare înnăscută, pornește în căutarea unei insule legendare din Oceania. Călătoria i-l va scoate în cale pe semizeul Maui, care o va ajuta să traverseze oceanul dezlănțuit, într-o extraordinară aventură plină de experiențe neobișnuite. Miza este și ea ieșită din comun: ceea ce găsește pe insulă ar putea-o ajuta pe Moana să-și salveze familia.

 

Miercuri, 22 februarie

Concert: „Eclectic Swing Party', de la 21:00 la 23:00, Frame Club

Spectacol: „Impro Battle – Batalia Făurarilor', de la 20:30 la 22:30, B52

Teatru: „Tectonica sentimentelor', de la 19:30, Teatrul Național București

Cinema: „Fist Fight'. În ultima zi de şcoală, timidul profesor de engleză Andy Campbell (Charlie Day) încearcă să nu-şi piardă calmul din cauza farselor deplasate pe care le fac absolvenţii, a tăierilor de bugete care îi pun în pericol slujba şi a managementului ineficient. Însă lucrurile se înrăutăţesc atunci când intră în conflict cu cel mai dur şi fioros coleg, Ron Strickland (Ice Cube) care îl provoacă la duel după ore. Vestea confruntării celor doi profesori se răspândeşte rapid şi ajunge să devină exact soluţia de care liceul avea nevoie

 

Joi, 23 februarie

Concert: „Kenny Garrett – Do Your Dance', de la 20:00, Sala Radio (Societatea Romana de Radiodifuziune)

Spectacol: „Freeze VS Urban Impro', de la 19:55, Recul

Teatru: „20 de ani în Siberia', de la 20:00, Teatrul Național București

Petrecere: „Karaoke Night w. DJ Heero', de la 21:00 la 01:00, Frame Club

Cinema: „T2: Trainspotting'. La început a fost o ocazie… apoi, o trădare. De atunci au trecut 20 de ani. S-au schimbat multe, dar tot atât de multe rămân neschimbate. Mark Renton (Ewan McGregor) revine în singurul loc pe care-l poate numi „acasă'. Ei îl aşteaptă: Spud, Sick Boy şi Begbie. Ceilalţi vechi prieteni ai săi îl aşteaptă şi ei: durerea, simţământul de pierdere, bucuria, răzbunarea, ura, prietenia, dragostea, dorul, teama, regretul, heroina, auto-distrugerea şi pericolul mortal, cu toţii stau aliniaţi pentru a-l întâmpina, gata să intre în horă.

 

Vineri, 24 februarie

Concert: „Andra', de pe 24 februarie până pe 26 februarie, de la 20:00, Sala Palatului

Spectacol: „Improv show cu Trupa Obligo', de la 21:00 la 22:30, Restaurant Cabana

Teatru: „Soțul soției mele', de la 20:00, Club The Hub

Sport: „Seminar Gratuit Arte Marțiale – A.C.S Green Dragon', de la 18:00 la 20:00, Halele Pionierul

Eveniment: „O seară romantică de Dragobete', de la 19:00 la 23:00, El Pato

Cinema: „A Monster Calls'. Bazat pe romanul omonim scris de Patrick Ness, „A Monster Calls' este povestea emoționantă a unui băiat cu o copilărie umbrită de boala gravă a mamei sale și vizitele nocturne ale unui monstru milenar. În fiecare seară, Conor merge la culcare cu teamă și speranța ca măcar o noapte să aibă un somn liniștit. Inevitabil însă, imediat după miezul nopții, are același coșmar: din întunericul nopții, vântul îi aduce la fereastră un monstru înspăimântător. Acesta îi va spune trei povești impresionante, după care îi va cere ceva cu adevărat important în schimb. Cu ajutorul acestui monstru, Conor va descoperi compasiunea, dragostea și câțiva aliați pe care se va putea baza necondiționat, în ciuda greutăților care îl încearcă.

 

Sâmbătă, 25 februarie

Concert: „A’live band', de la 21:00, Yellow Club

Spectacol: „Impro Show în Ceainărie – show de improvizație', de la 19:00, Ceainăria ARTea

Teatru: „Fiare', de la 19:55, Recul

Târg: „Alternative Bazaar – Spring edition', de la 15:00 la 20:00, Epic Bar

Cinema: „Lion'. În „Lion', băieţelul de 5 ani pe nume Saroo (Dev Patel) ajunge să călătorească singur cu trenul greşit, îndepărtându-se de casa lui din nordul Indiei. Speriat şi rătăcit, el este dus la mii de kilometri distanţă, în oraşul haotic Kolkata (Calcutta), reuşind cumva să supravieţuiască pe străzi, ocolind tot felul de pericole pe parcurs. La un moment dat, ajunge într-un orfelinat, de unde este adoptat de către un cuplu australian (Nicole Kidman & David Wenham), în a cărei familie găseşte siguranţă şi iubire, crescând în Hobart (Tasmania). Nedorind să le rănească sentimentele părinţilor săi adoptivi, Saroo îşi îngroapă adânc trecutul, precum şi nevoia sa de reunire cu familia naturală şi speranţa că-şi va mai găsi vreodată mama şi fratele pierduţi. Dar o întâlnire dictată de soartă cu nişte indieni din zona de unde era el îi retrezeşte la viaţă dorinţa secretă. Cu doar câteva amintiri şi cu ajutorul unei noi tehnologii numite Google Earth, Saroo porneşte într-una dintre cele mai mari căutări ale unui ac în carul cu fîn, în încercarea sa de a-şi regăsi familia pierdută.

 

Duminică, 26 februarie

Concert: „Paris, mon amour! – Concert Live Chansonete, French Swing – Jazz & Tangou', de la 19:00, Ceainăria ARTea

Spectacol: „Aventuri in Bubbleland – Spectacol cu baloane de săpun', de la 11:00 la 12:00, Palatul Național al Copiilor

Teatru: „Menajeria de sticlă', de la 20:00, Point Art Hub

Târg: „Dichisar de Mărțișor – Fun, Food & Sisterhood', de la 09:00 la 20:00, Impact Hub Bucharest

Eveniment: „Concurs Coloniștii din Catan', de la 17:00, Share Cafe

Cinema: „Rings'. Al treilea film al celei mai celebre francize de origine japoneză prezintă evenimentele petrecute înainte de The Ring 2. Cu treizeci de ani înainte de apariția casetei ucigașe, Samara Morgan este adoptată după ce mama ei naturală a înnebunit. Maltratată de părinții adoptivi, Samara este închisă într-un puț, ceea ce dă naștere celebrului blestem. Ca multe alte filme de groază japoneze, și acesta se bazează pe imaginea neliniștitoare a unei fetițe cu păr lung și negru, care-i acoperă fața.

Surse: metropotam.ro, cinemagia.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter