Andra: „Un zâmbet are puterea de a crea schimbări în viețile noastre, dar și în viețile celor apropiați nouă

Se spune că zâmbetul este ca o cartea de vizită irezistibilă. Îl poți observa oriunde, la întâlnirile cu prietenii, pe stradă, la locul de muncă, iar de cele mai multe ori funcționează și ca o punte de legătură între oameni ce abia se cunosc. Andra ne-a spus ce o face pe ea să zâmbească și câtă grijă acordă sănătății dinților.

 

„O dantură sănătoasă în copilărie înseamnă încredere de sine mai târziu, dar și lipsa unor probleme dentare dureroase la maturitate. Programul Zâmbete Colgate pune accent pe îngrijirea orală corectă și cred că acest lucru este important atât pentru copii, cât și pentru părinții lor, deoarece îi face conștienți de importanța acesteia și a unei rutine zilnice prin oferirea de sfaturi utile', a menționat Andra, Ambasador al campaniei România merită zâmbete Colgate, în cadrul conferinței de presă.

Citește și:

Noutăți despre Familia Regală: Ducesa de Cambridge ar fi însărcinată cu gemeni!

Lady Gaga și-a oficializat relația cu agentul ei. Prima imagine cu ea și noul iubit – FOTO

Colgate®, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România, organizează, în perioada octombrie – decembrie 2017, Programul Zâmbete Colgate prin care oferă consultații stomatologice gratuite în 20 de orașe mici din 10 județe ale României. Programul face parte din campania România merită zâmbete Colgate, care a pornit în căutarea poveștilor din spatele zâmbetelor românilor și va continua misiunea Colgate de educare în privința importanței vizitelor regulate la dentist și a igienei orale zilnice de la o vârstă fragedă. Elevii înscriși vor beneficia de consultații stomatologice profesionale gratuite, un diagnostic cu recomandări pentru tratament, lecții de igienă orală pentru un zâmbet sănătos și mostre gratuite de produse de îngrijire orală.

„Un zâmbet are puterea de a crea schimbări în viețile noastre, dar și în viețile celor apropiați nouă. Este important să ne amintim să zâmbim în fiecare zi, dar în același timp nu trebuie să uităm de îngrijirea zâmbetului. Sunt mândră să fac parte din acest proiect prin care Colgate încurajează copiii să învețe mai multe despre importanța îngrijirii dinților de la o vârstă fragedă', a mai declarat artista.

 

Pe tine ce te face să zâmbești?

Andra: Familia mea, de acolo vine cea mai mare energie, apoi fanii mei, cei cu care mă întâlnesc la concerte. E un schimb de energie, eu le ofer o emoție, o energie bună prin melodiile mele, iar ei îmi răspund de fiecare dată  cu aplauze, cu zâmbete. Toate lucrurile acestea sunt energii bune care mă fac să zâmbesc.

Îți mai amintești de prima ta experiență la stomatolog?

Andra: În copilărie țin minte că am fost să-mi scot o măsea și nu a fost cea mai fericită experiență, dar apoi, crescând și trecând de la stadiul de copil la cel de adolescentă, mi-am dat seama cât de important e zâmbetul. Ca să cucerești pe cineva trebuie să zâmbești frumos, să ai zâmbetul curat.

David și Eva cum se înțeleg cu periuța de dinți?

Andra: Cu David mi-a fost foarte ușor pentru că a văzut asta la noi și nu a trebuit să facem un efort. Pur și simplu el făcea de drag, iar Eva vede acum  la David în fiecare dimineață înainte să mergă la școală cum are grijă de igiena orală și învață. E parcă și mai simplu la al doilea copil să transmit mesajul acesta de a avea grijă.

 

Programul Zâmbete Colgate, cu sprijinul filialelor de Cruce Roșie Română din țară, se desfășoară în perioada 7 octombrie – 17 decembrie și oferă consultații stomatologice profesionale copiilor din clasele primare (0-IV). Programul se desfășoară în 20 de orașe mici din 10 județe ale României: Iași (Târgu Frumos, Pașcani), Arad (Chișineu Criș, Nădlac), Bihor (Beiuș, Marghita), Bacău (Dărmănești, Buhuși), Galați (Tecuci, Galați), Botoșani (Bucecea), Dolj (Filiași, Băilești), Vâlcea (Drăgășani, Horezu), Buzău (Nehoiu, Râmnicu Sărat) și Brăila (Însurăței, Brăila). Pe lângă consultații, copiii au  parte de lecții de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roșii și desfășurate în prezența părinților, dar și de o zonă de joacă unde se întâlnesc cu îndrăgitul Doctor Măseluță.

 

Citește și:

Cătălin Măruță – despre al treilea copil. Este sau nu Andra însărcinată? Prezentatorul lămurește zvonurile

Andra și Cătălin Măruță, 10 ipostaze inedite în VIVA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...