Caitlyn Jenner are o iubită cu 47 de ani mai tânără... Tot transgender!

Publicat pe

Până și pentru Kylie Jenner, care trăiește într-una dintre cele mai atipice familii, a fost, cu siguranță, șocant când a aflat, că tatăl ei, Bruce Jenner, și-a descoperit adevărata identitate sexuală și a început demersurile pentru operația de schimbare de sex. Acum, tatăl ei i-a devenit… mamă și, mai mult, Caitlyn Jenner are o iubită cu 47 de ani mai tânără!

 

Bruce și Kris Jenner, pe vremea când erau o familie… normală.

 

Tocmai când ne gândeam că în clanul Jenner-Kardashian nu s-ar mai putea întâmpla nimic care să ne uimească, iată că iese la înaintare o nouă știre-bombă – fostul Bruce Jenner, acum Caitlyn Jenner, ar trăi, în toamna vieții, o nouă poveste de dragoste, iar aleasa inimii sale este o tânără (fostă tânăr) studentă în vârstă de doar 21 de anișori, adică de o seamă cu Kendall Jenner, una dintre fiicele sale.

 

Caitlyn Jenner și noua lui iubită, Sophia Hutchins.

 

În anul 2015, când și-a anunțat intenția de a face tranziția și de a se transforma în femeie, fostul atlet olimpic, tată a 6 copii, nu era atât de sigur asupra viitorului său… romantic. O viitoare companie feminină? Mă gândesc la asta. O viitoare companie feminină cu implicare sexuală? Asta nu se va întâmpla, cel puțin nu acum, și probabil niciodată. O viitoare relație masculină de natură sexuală? Nu am avut niciodată înclinația asta. Dar poate atitudinea asta se va schimba după ce va avea loc operația finală', declara atunci viitoarea Caytlin Jenner.

 

Sophia… fostă Scott.

 

Iată însă că domnul Jenner s-a transformat în doamna Jenner, iar acum Kylie, Kendall și ceilalți patru frați ai lor au două mame! Iar una dintre ele, cea mai… recentă, respectiv Caitlyn, și-a găsit, se pare, fericirea în brațele unei tinere studente, ceea ce nu exclude ca, pe viitor, clanul Jenner să aibă trei mame, dintre care două naturale și una vitregă! Oricât de greu ar fi de procesat așa ceva, această variantă nu trebuie exclusă, mai ales în lumina ultimelor evenimente.

 

Sophia speră să se lanseze în modeling. Prietenia lui Caitlyn îi va fi de folos, cu siguranță.

 

Recent, Caytlin Jenner (fostă Bruce) a plecat într-o escapadă romantică alături de Sophia (fostă Scott), cele două doamne fiind văzute pe străzile din Cabo San Lucas (Mexic).  Dat fiind că păreau foarte fericite împreună, asta le-a dat de înțeles tuturor că între ele este mai mult decât o simplă prietenie. Și cum Sophia este nu doar o tânără foarte isteață, ci și o aspirantă la statutul de fotomodel, se pare că deține tot pachetul', iar Caytlin nu poate scăpa o asemenea oportunitate. În plus, cum Sophia este foarte pasionată de Instagram, unde postează fotografii care mai de care mai sexy, se pare că se va înțelege de minune cu Kylie și cu Kendall, fiicele iubitei sale.

 

Oana Pantazi

Foto Hepta, Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter