Brazilian Butt Lift... sau cum să devii Kim Kardashian cu „doar” 15.000 de dolari

Publicat pe

„Im from plastic, its fantastic' ar trebui să fie mottoul acestui secol dacă ne gândim la tonele de silicon, acid hialuronic și grăsimi prelevate din propriile corpuri la care apelează în ultimul timp doamnele și domnișoarele din showbizul de pretutindeni pentru a se „înfrumuseța'. Noul trend se îndreaptă acum spre formele voluptuoase, așadar cine vrea să fie la modă trebuie să-și facă neapărat un Brazilian Butt Lift!

 

Exact când credeam că nu va apărea ceva mai groaznic decât buzele acelea inflamate ca posteriorul unui macac aflat în perioada rutului, iată că o nouă modă lovește cu putere, inclusiv pe meleagurile dâmbovițene – Brazilian Butt Lift, adică, mai pe înțelesul tuturor, posteriorul gonflabil… Pentru cele mai multe dintre femei, care trăiesc cu apă plată și cu două frunze de salată, doar gândul că ar putea investi o sumă imensă pentru a-și expanda posteriorul e dătător de palpitații, dar iată că la Hollywood, unde competiția e mare, această intervenție e, de-acum, un fel de must have.

 

Și cum, în aceste cazuri, coeficientul IQ-ului e invers proporțional cu mărimea posteriorului, nenumărate starlete de peste Ocean vor trebui să-și cumpere în curând două locuri în avion și n-ar fi de mirare ca, în magazinele de haine, lângă raionul maternity să apară și unul… butt-lifters, pentru că e greu de crezut că cineva cu 60 în talie și cu posteriorul de mărimea a două lubenițe va reuși vreodată să intre în niște jeanși numărul 26. Cu toate acestea, promotoarea acestei mode, Kim Kardashian, nu doar că a reușit să câștige bani grei de pe urma posteriorului său cu greu susținut de picioare, ci a și lansat o modă, căreia i-au răspuns „prezent!” cu entuziasm o mulțime de amice de-ale sale, printre care Nicki Minaj, Amber Rose, Kylie Jenner, Iggy Azalea, Heidi Montag și Blac Chyna, dar și alte doamne și domnișoare mai puțin dotate intelectual, doar, până la urmă, nu?, fiecare iese la înaintare cu armele din dotare, și dacă nu te duce capul, măcar să te ducă…

 

Conform sintagmei „Nimic nu se pierde, totul se transformă', intervenția presupune prelevarea de grăsime de pe abdomen, șolduri sau coapse și implantarea acesteia în posterior. Doctorul estetician Foued Hamza a povestit pentru Daily Mail că o astfel de procedură costă între 12.000 și 15.000 de dolari și că cele mai multe dintre pacientele sale vor să-și modeleze trupul după modelul Kim Kardashian sau Nicki Minaj. Mai înspăimântător decât asta este doar faptul că, în ultimii cinci ani, cererile pentru această intervenție au crescut cu 50%. Dacă lucrurile vor continua să meargă în acest ritm, probabil că, în următorul deceniu, Kim Kardashian va avea toate șansele să iasă pe locul doi la un concurs de imitatoare de-ale lui… Kim Kardashian. Până atunci, vă invităm să urmăriți o galerie foto absolut înspăimântătoare, o adevărată inspirație pentru doritoare.

Brazilian Butt Lift... sau cum să devii Kim Kardashian cu „doar' 15.000 de dolariBrazilian Butt Lift... sau cum să devii Kim Kardashian cu „doar' 15.000 de dolari

Oana Pantazi

Foto: Instagram Snapchat

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter