Cindy Crawford a postat o fotografie care a lăsat internauții cu gurile căscate. În adolescență arăta exact ca fiica ei!

Publicat pe

La cei 51 de ani ai săi, Cindy Crawford arată incredibil și s-ar spune că fostul fotomodel, acum actriță, nu va trebui să predea prea curând ștafeta. În orice caz, va avea cine să-i ia locul cu succes, deoarece fiica ei de doar 16 ani, Kaia Gerber, îi calcă pe urme.

 

Fotomodel de succes, actriță și moderatoare TV, Cindy Crawford este una dintre cele mai cunoscute staruri ale anilor 90, periodă în care expresia arăți ca Cindy Crawford' era complimentul suprem. Iată că anii au trecut, iar acum cea care i-a luat locul și îi calcă pe urme cu succes este chiar fiica ei, Kaia Gerber, dovada vie că așchia nu sare departe de trunchi. Trebuie să recunoaștem că cele două par mai degrabă surori decât mama și fiică, asemănarea dintre ele fiind uluitoare.

 

School pics, now and then.

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on


Recent însă, Cindy și-a lăsat fanii cu gurile căscate postând o fotografie a sa din adolescență în care poate fi confundată foarte ușor cu Kaia. Singurul lucru care le diferențiază pe cele două este alunița sexy din colțul gurii lui Cindy, pe care fiica ei nu a moștenit-o. Altfel, nu mai e nicio îndoială de unde a primit Kaia genele bune.

 

Cindy Crawford și fiica ei, Kaia Gerber, arată mai degrabă ca două surori.

 

La fel ca mama ei, Kaia s-a apucat de modeling și are mari perspective de a deveni mai celebră ca Cindy, cu atât mai mult cu cât este extrem de naturală, lucru pe care l-a învățat tot de la ea. Unul dintre cele mai bune sfaturi primite a fost să nu-și penseze excesiv sprâncenele, lucru care i-a prins extrem de bine în meseria pe care și-a ales-o. Cât despre frumusețe, ea și-o întreține cu mici trucuri deprinse tot de la Cindy. Care este secretul unui ten perfect? Hidratarea, demachierea zilnică și măștile relaxante. Fotografia de mai sus este cea mai bună dovadă că se poate arăta perfect și la 16 ani, dar și la 51.

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter