Oana Zăvoranu face fashionistele fericite. Donează haine în valoare de 200.000 de euro!

Publicat pe

Nebunia s-a declanșat acum nici 24 de ore, când Oana Zăvoranu a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook că oferă cadou doamnelor și domnișoarelor fashioniste în jur de 1.500 de item-uri de firmă, astăzi, de la ora 15.

 

După anunțul dat pe pagina sa oficială de Facebook, Oana Zăvoranu a fost invitată în emisiune la Dan Capatos, unde, ca de obicei, a făcut show. De data aceasta însă nu Oana a fost în centrul atenției, ci apartamentul pe care l-a închiriat special pentru a-și ține hainele, care era ticsit cu obiecte de îmbrăcăminte, pantofi și accesorii de firmă, cele mai multe nou-nouțe, pe care vedeta s-a decis să le dăruiască unor tinere fashioniste, pe modelul „prima venită, prima servită”.

 

„Sunt lucruri pe care nu le-am purtat niciodată sau doar de câteva ori. Sunt din colecţii de acum 4-5 ani, dar şi de anul trecut. Sunt în total 1.500 de obiecte. Donaţia va avea loc miercuri, 29 noiembrie, ora 15.00, pe calea Dorobanţilor nr. 112. Acolo este un apartament pe care noi l-am închiriat, pentru că nu mai aveam spaţiu suficient pentru haine. Vrem să facem un șablon din carton cu silueta mea. La intrare, doamnele trebuie să treacă prin acel şablon. Ce dau acum este doar 10 la sută din garderoba mea. Cred că mai mult de 40 la sută dintre ele au etichetă', a declarat Oana la XTRA Night Show.

Oana urmează să doneze azi o parte din colecţia ei de haine extravagante, genţi de firmă, jeanși, cizme, ochelari de soare, ceasuri Swarowski și chiar peruci, doar acestea din urmă în număr de 300! Din păcate, cele ce se vor bucura de acest cadou neașteptat vor fi doar fashionistele care poartă mărimile, S, XS, cel mult M, dar sunt invitate și domnișoarele mai plinuțe, care pot pleca de acolo cu o geantă, cu o pereche de pantofi măsura 37 sau cu accesorii.

 

Oana a făcut, de altfel, un mic teaser pentru amatoarele de haine de firmă, menționând că trei sferturi dintre obiecte sunt noi, iar cele mai multe au eticheta pe ele. Apoi, a început regalul: Jean Paul Gaultier, Diesel, Louis Vuitton, Roberto Cavalli, Alexander Wang, Gucci, Armani, Iceberg, Versace, Dsquared, Guess, Cesare Paciotti… Pe scurt, 1.500 de obiecte, în valoare de 200.000 de euro, își vor găsi alte stăpâne. Avem senzația însă că gestul excentric și altruist al Oanei va crea în cele din urmă isterie, cu atât mai mult cu cât a fost anunțat de toată mass-media, iar miza este uriașă. Să sperăm însă că Oana nu se va convinge pe propria piele de justețea proverbului românesc cu facerea de bine…

 

Oana Pantazi

Foto: Facebook, Viva!

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter