A avut relații cu Tania Budi și Bianca Brad, dar ea este marea iubire a lui Cătălin Botezatu: ”Vorbim aproape zilnic”

Publicat pe

Cu dragostea nu te joci! Cătălin Botezatu a fost îndrăgostit nebunește de Dana Opșitaru, iar pentru ea a vrut să-și taie și venele. Celebrul designer ne-a vorbit despre femeia care i-a luat mințile pe vremea când avea 20 de ani. Cătălin Botezatu ne-a spus și despre legătura pe care o are cu mama Zina.

Dana Opșitaru este femeia pentru care Cătălin Botezatu ar fi făcut orice să fie a lui. Deși au trecut mai bine de 30 de ani de la aceste întâmplări, cei doi încă păstrează legătura. Dana Opsitaru a fost un manechin de succes și era mai mare decât Cătălin Botezatu cu 8-9 ani. La vremea respectivă, aceasta era căsătorită și avea și copil. Designerul nu a fost deloc interesat de acest aspect și a făcut tot ce i-a stat în puteri să o cucerească. Dana Opsitaru a fost prima mare dragoste a lui Cătălin Botezatu.

'Dana Opșitaru este marea mea dragoste și rămâne în continuare, deși au urmat și altele. Vorbim aproape zilnic, pentru că o mare iubire nu se uită niciodată. A devenit prietena mea cea mai bună.', a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

Celebrul designer și fostul manechin au avut o relație de patru ani, însă fiecare a luat-o pe drumul lui. Dana Opsitaru a divorțat de soțul ei pentru că îl iubea pe Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu păstrează legătura cu Zina Dumitrescu

De mai bine de șase ani, Zina Dumitrescu trăiește într-un cămin de bătrâni din localitatea Ghermănești. Creatoarea de modă nu mai întreabă de ceva timp de fiul ei, Cătălin Negreanu. Băiatul său locuiește în Elveția, iar mama Zina, așa cum o știe toată lumea este vizitată doar de prieteni. Cătălin Botezatu merge de fiecare dată când are timp să o viziteze, iar cei doi vorbesc foarte des la telefon.

'Din păcate nu am mai avut timp să merg în vizită la mama Zina, dar am vorbit cu ea la telefon. Nu am avut timp pentru că este perioada din săptămânile modei și s-au consumat una după cealaltă. Vorbesc cu Zina Dumitrescu la telefon', ne-a spus celebrul designer.

Citește și: Prima dragoste a lui Cătălin Botezatu. Designerul a vrut să își taie venele pentru ea
Citește și: Cu ce vedetă s-a iubit Cătălin Botezatu. Sigur nu îți mai aduci aminte de ea

FOTO: Andrei Via

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter