A început Romanian Design Week

Publicat pe

Lucian Broscățean, Domnica Mărgescu, Maurice Munteanu, Ovidiu Mureșanu, Ioana Blaj, Ducu Ion, Alin Gălățescu, Irina Marinescu, Adelina Ivan sunt doar câteva dintre numele care au animat vineri seară vernisajul ediției 2015 a Romanian Design Week (RDW), găzduit de Hanul Gabroveni.

 

Timp de o săptămână (până în 24 mai), Bucureştiul va fi inundat de creativitate, fie că vorbim despre arhitectură, design de interior, modă, design de obiect sau de grafică și ilustrație. Pe lângă expoziţiile centrale, dedicate artiștilor și designerilor consacrați, RDW își așteaptă vizitatorii cu o serie de spații convenționale și neconvenționale, galerii de artă, studiouri de design, ateliere și showroom-uri care vor găzdui numeroase conferinţe, expoziții, proiecţii și ateliere.

 

RDW este cel mai important eveniment multidisciplinar dedicat industriilor creative din România și primul proiect dedicat în întregime design-ului românesc, care se adresează atât publicului larg, cât și profesioniștilor.

 

Printr-un eveniment care are loc anual, RDW trasează o hartă a evenimentelor și a spațiilor care promovează design-ul și toate disciplinele acestuia – arhitectură, grafică, modă, design de obiect.

Foto: Cristi Duminecioiu

A început Romanian Design WeekA început Romanian Design Week

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter