A murit actorul Jerry Stiller, iubit pentru rolurile din serialele Seinfeld şi The King of Queens. Mesajul fiului său, Ben Stiller: "Ne vei lipsi. Te iubesc, tată!"

Publicat pe

Actorul Jerry Stiller, iubit pentru rolurile din serialele de comedie „Seinfeld' şi „The King of Queens', a murit la vârsta de 92 de ani. Fiul său, actorul Ben Stiller, a transmis un mesaj dureros de adio.

A murit actorul Jerry Stiller, iubit pentru rolurile din serialele Seinfeld şi The King of Queens. Mesajul fiului său, Ben Stiller: "Ne vei lipsi. Te iubesc, tată!"A murit actorul Jerry Stiller, iubit pentru rolurile din serialele Seinfeld şi The King of Queens. Mesajul fiului său, Ben Stiller: "Ne vei lipsi. Te iubesc, tată!"

„Sunt trist să spun că tatăl meu, Jerry Stiller, a murit din cauze naturale. A fost un tată şi un bunic minunat şi un soţ devotat lui Anne timp de 62 de ani. Ne vei lipsi. Te iubesc, tată!', a scris Ben Stiller pe Twitter.

Jerry Stiller a debutat pe Broadway în 1954, în comedia muzicală „The Golden Apple'. După o îndelungată perioadă în care a susţinut show-uri alături de soţia lui, Anne Meara, care a murit în mai 2015, şi a jucat pe Broadway şi, episodic, în seriale de televiziune, Jerry Stiller a devenit celebru la nivel mondial pentru rolul Frank Constanza din „Seinfeld' şi Arthur Spooner din „The King of Queens', dar şi cel al managerului lui Zoolander în comedia regizată de Ben Stiller.

El a apărut în 26 de episoade „Seinfeld', între 1993 şi 1998. În 1997, Stiller a primit o nominalizare la Emmy pentru acest rol.

A jucat în mai multe rânduri alături de fiul lui, Ben, printre altele, în „The Heartbreak Kid' (1997). Comedia de succes „Zoolander' a fost o adevărată afacere de familie. Soţia lui Ben Stiller, Christine Taylor, a jucat rolul unui reporter, iar Meara şi sora lui, Amy, au avut scurte apariţii.

Prima dată Jerry şi Ben Stiller au apărut împreună în filmul de comedie „Hot Pursuit' (1987). În lungmetrajul „Reality Bites' (1994), primul regizat de Ben Stiller, au avut roluri Anne Meara şi Amy Stiller, iar Jerry Stiller a fost doar creditat în segmentul de mulţumiri, potrivit News.ro.

Demonstrând că poate interpreta şi roluri dramatice, Jerry Stiller a jucat în filme ca „The Taking of Pelham One Two Three' (1970) şi „Homicide: Life on the Street', dar şi în două episoade „Law & Order'. În 2011, a interpretat rolul judecătorului Felix Afterman în „The Good Wife'.

În 2001, Stiller a fost nominalizat la Grammy pentru albumul „Married to Laughter: A Love Story Featuring Anne Meara'.

Împreună cu Meara, el a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame în 2007.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter