A murit soția lui Mircea Dinescu. De ce boală suferea soția poetului

Publicat pe

Soția lui Mircea Dinescu a murit. La 58 de ani, Mașa Dinescu a încetat din viață în noaptea de luni spre marți, la 58 de ani. Aceasta suferea de o boală gravă. 

Astăzi s-a aflat că soția lui Mircea Dinescu a încetat din viață. Surse din cadrul familiei au precizat pentru Libertatea că aceasta suferea de o afecțiune gravă de mai multă vreme, retrăgându-se din viața publică în ultima perioadă.

Despre povestea de dragoste dintre Mașa și Mircea Dinescu nu s-au spus prea multe, însă aceleași surse din cadrul familiei au declarat că a fost o iubire puternică între cei doi, iar din rodul dragostei lor au rezultat doi copii, Irina și Andrei. Cei doi au ales tot o carieră artistică, Irina fiind o cunoscută și apreciată actriță, în timp ce Andrei cântă într-o formație, scrie Libertatea. 

Mircea Dinescu, declarații despre povestea de iubire cu soția lui

Între Maşa şi Mircea Dinescu era o diferenţă de 11 ani, scriitorul cunoscându-şi soţia în jurul vârstei de 30 de ani.

„Împlinisem 30 de ani, iar ea abia termina liceul. E o diferenţă de 11 ani între noi. A fost fascinaţie reciprocă: ea, mult mai timidă şi mai cuminte decât mine, o fată graţioasă, care cânta la pian, făcuse balet şi voia să dea la Arhitectură. Eu: un derbedeu, lumpenproletarul trecut bine prin lu­me, ca un vas scuturat de multe furtuni. Eram obosit şi vo­iam să trag la o lagună. Am găsit în ea un port liniştit.”, mărturisea scriitorul în paginile revistei Asul Verde.

Foto: WOWBIZ

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter