A murit soția lui Mircea Dinescu. De ce boală suferea soția poetului

Publicat pe

Soția lui Mircea Dinescu a murit. La 58 de ani, Mașa Dinescu a încetat din viață în noaptea de luni spre marți, la 58 de ani. Aceasta suferea de o boală gravă. 

Astăzi s-a aflat că soția lui Mircea Dinescu a încetat din viață. Surse din cadrul familiei au precizat pentru Libertatea că aceasta suferea de o afecțiune gravă de mai multă vreme, retrăgându-se din viața publică în ultima perioadă.

Despre povestea de dragoste dintre Mașa și Mircea Dinescu nu s-au spus prea multe, însă aceleași surse din cadrul familiei au declarat că a fost o iubire puternică între cei doi, iar din rodul dragostei lor au rezultat doi copii, Irina și Andrei. Cei doi au ales tot o carieră artistică, Irina fiind o cunoscută și apreciată actriță, în timp ce Andrei cântă într-o formație, scrie Libertatea. 

A murit soția lui Mircea Dinescu. De ce boală suferea soția poetuluiA murit soția lui Mircea Dinescu. De ce boală suferea soția poetului

Mircea Dinescu, declarații despre povestea de iubire cu soția lui

Între Maşa şi Mircea Dinescu era o diferenţă de 11 ani, scriitorul cunoscându-şi soţia în jurul vârstei de 30 de ani.

„Împlinisem 30 de ani, iar ea abia termina liceul. E o diferenţă de 11 ani între noi. A fost fascinaţie reciprocă: ea, mult mai timidă şi mai cuminte decât mine, o fată graţioasă, care cânta la pian, făcuse balet şi voia să dea la Arhitectură. Eu: un derbedeu, lumpenproletarul trecut bine prin lu­me, ca un vas scuturat de multe furtuni. Eram obosit şi vo­iam să trag la o lagună. Am găsit în ea un port liniştit.”, mărturisea scriitorul în paginile revistei Asul Verde.

Foto: WOWBIZ 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter